Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞAŞ: KAVGA ETMEDİM

Galatasay'ın agresif futbolcusu Hasan Şaş, teknik direktör Feldkamp ile hiçbir probleminin olmadığını söyledi. Hasan Şaş, "Bir şey olduğu zaman illa ki Hasan bir kişiyle kavga etmiş, o yüzden oluyor diye böyle basında yazılıp çizilmesi beni çok üzüyor. Özel hayatımı da, aile hayatımı da çok etkiliyor. Artık benim hakkımda lütfen kavga etti denmesin. Zaten ben kavga edersem açık açık bunu yapıyorum" diye dert yandı.


Higuain'e 5 milyon dolar

Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme yaptığı ve kulübüne 1 milyon 650 bin dolar bonservis bedeli ödeyeceği Arjantinli futbolcu Higuain'e ilk yıl 1 milyon, 2.

Anderlecht F.Bahçe'ye 717 bilet ayırdı

Fenerbahçe'nin, Belçika'nın Anderlecht takımıyla 29 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında


  Emerson Milan'da

İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'in Brezilyalı orta alan oyuncusu Emerson, 1 yıl aradan sonra yeniden İtalya'ya dönerek Milan'a transfer oldu


  Millî buz patenci Tuğba birinci oldu

Milli buz patenci Tuğba Karademir, Maripaso Üniversitesi'nin düzenlediği ve geliri bölge hastanesinin kanser ünitesine bağışlanan gecede düzenlenen yarışmada birinci oldu.


  Saido 2 yıl Kayserispor'da

Kayserispor, Saido ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri