Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Pistte en hızlı Ferrari oldu

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, Formula 1 araçları İstanbul Park Pisti'ne çıktı. Formula 1'de ilk antrenman turları yapılırken, en hızlı tur zamanlarına Ferrari pilotları ulaştı.

İstanbul Park'ta 2005 yılında yapılan yarışın galibi Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, antrenman turlarında 1.27.988'lik tur zamanı ile en hızlı pilot oldu. İstanbul'da geçen yıl yapılan yarışı kazanan Ferrari'nin diğer pilotu Brezilyalı Felipe Massa ise 1.28.391 ile en iyi 2. tur zamanına sahip oldu. Son 2 yılın dünya şampiyonu McLaren Mercedes pilotu Fernando Alonso, 1.29.222 ile 3. sırada yer alırken, geride kalan 11 yarış sonucunda pilotlar sıralamasında 80 puanla birinci durumda bulunan McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ise 1.29.261 ile 4. en iyi tur zamanına imza attı. Formula 1'de ikinci antrenman turları öğleden sonra yapılacak.

İstanbul Park Pisti'ndeki ilk antrenman turlarında F1 pilotları zaman zaman zor anlar yaşadı. Williams takımından Nico Rosberg, 10. virajda apex'i kaçırınca pistten çıktı, ancak kısa sürede toparlanarak yoluna devam etti. Toyota pilotu Jarno Trulli 13. virajda, Spyker F1 takımından Sakon Yamomato ve Red Bull'dan Mark Webber de 14. virajda spin attı. Bu arada Renault'tan Giancarlo Fisichella, Ferrari'den Kimi Raikkonen 10, Renault'dan Heikki Kovalainen ve Ferrari'den Felipe Massa 8, Spyker F1 takımından Adrian Sutil ve Toyota'dan Ralf Schumacher de 1. virajda zor anlar yaşamalarına rağmen, antrenman turlarına devam ettiler. Antrenman turlarının son dakikasında Red Bull'un İskoç pilotu David Coulthard, 1. virajda spin attı. Bu sırada Coulthard'ın aracından alevler yükseldi.Görevliler yangın söndürücülerle motordan çıkan alevleri söndürdü.

25.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih Tekke beklemede

  Necati Ateş'e eski hocasından destek

  F.Bahçe Sivas'ı ağırlıyor

  Beşiktaş, Antep virajında

  Pistte en hızlı Ferrari oldu

  Tanjeviç: Pota altında kötüyüz

  Doğan: Seyircisiz maç keyif vermiyor

  Higuain'in forması satışa çıktı

  Dünya Atletizm Şampiyonası start alıyor

  Saraçoğlu Stadına 50 adet televizyon


 Son Dakika Haberleri