Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bu otobüsü kaçırmayın

2002 yılından bu yana gerçekleştirilen ve bir yaz klasiğine dönüşen “Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’ başladı. Adını, amaca uygun olarak düzenlenen otobüsten alan ‘’Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’, yaklaşık 2 saat sürüyor ve programda geleneksel sanatların en ünlü isimleri görev alıyor.



Gençler “Hoşgörü Orkestrası”nda buluşacak

“Mevlânâ Hoşgörüsünde Uluslararası Gençlik Buluşması’’ etkinliği çerçevesinde 21 ülkeden birer temsilcinin katılımı ile oluşturulan “Hoşgörü Orkestrası’’, Konya’da Mevlevî ve Sufi müziklerinden oluşan eserler icra edecek.



700 bin YTL sahiplerini bekliyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali, birincilik ödülü için verilecek 300 bin YTL dahil, bu yıl yaklaşık 700 bin YTL’lik rekor ödülle Türk sinemasını desteklemeye devam ediyor.



İstanbul Modern’de “Bağdat Yanıyor”lu açılış

İstanbul Modern Sinema, yeni sezona ‘’Bağdat Yanıyor!’’ başlıklı programla başlıyor.



Batman Festivali’nde tema Hasankeyf

Batman Belediyesince, ‘’Hasankeyf’i Yerinden Taşıma Yarına Taşı’’ temasıyla düzenlenecek olan Batman Kültür ve Sanat Festivali 4 Eylülde başlayacak



Bitlis Kalesi’nde kazılar tam gaz devam

M.Ö. 312 yılında Büyük İskender tarafından Bitlis’e yaptırılan ve yıllardır bir sır gibi şehir merkezinde duran tarihi Bitlis Kalesi’nde kazı çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri