Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Yahudiler soykırımda iddialı

Ermenilerle ilgili 1915’teki olayların “soykırımla eşdeğer” olduğunu geçen hafta ileri sürerek Türkiye’nın tepkisini çeken Amerikan Yahudi kuruluşu Anti-Defamation League’ın (ADL-İftira ve İnkara Karşı Mücadele Birliği) ulusal direktörü Abraham Foxman, sözde soykırım iddiasına sahip çıkmaya devam ediyor.


Fransa, ABD’ye rakip değil

Fransız basını, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin konuşması ile ülke diplomasisinde yeni bir vizyon ortaya koyduğu yorumunda bulundu. Sarkozy’nin cumh

Pakistan kabinesinde Müşerref firesi

Pakistan’da bir bakan, Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref’in aynı zamanda genelkurmay başkanıyken yeniden cumhurbaşkanı seçilme planını protesto için istif


  Bush’dan, Mesut Barzani’ye şükran telefonu

ABD Başkanı George W. Bush’un, Kuzey Irak’taki bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani’ye gayretlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiği bildirildi.


  İran, UAEK’ya işbirliği teklif ediyor

İran’ın nükleer programı hakkındaki şüpheleri gidermek için Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’yla (UAEK) yaptığı işbirliği anlaşmasının detaylarıyla ilgili bir belge yayınlandı.


  Hollanda’dan Kosova’nın bölünmesine vize

Hollanda Dışişleri Bakanı Maxime Verhagen, Kosova’nın Sırp ve Arnavut bölgesi olarak ikiye ayrılmasını makul olduğunu söyledi.


  Çin’de sigara reklâmları yasaklandı

Dünyanın en büyük sigara üreticisi ve tüketicisi olan Çin, bütün medya alanlarındaki sigara reklâmlarının 2011’e kadar yasaklandığını açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri