Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

60. Hükümet başarmalı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Genel Başkanı Mustafa Koca, 60. Hükümet programı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, henüz yapılamayan ‘Makro Rehberlik Planı’nın hayata geçirilerek rekabet üstünlüğünün sağlanabileceğini belirtti.


Vergi gelirleri faize gitti

ATO, son 25 yılda devletin bütçeden 433 milyar dolarlık faiz ödemesinde bulunurken, yatırımlara ayrılan payın bunun 4’te 1’ine bile ulaşamadığını, 198

TOKİ işçileri: Maaş alamıyoruz

Toplu Konut İdaresi tarafından Üzümlü ilçesine yaptırılan 372 konut inşaatında çalışan işçiler 75 gündür para alamadıklarını ileri sürerek yetkililerd


  Balıkçılar “vira Bismillah” dedi

Bir yıllık avlanma yasağının bitmesiyle birlikte sahaya inen balıkçılar teker teker denize açılarak yeni dönemi başlattı. Bir yıllık hasretin bitmesini dört gözle bekleyen balıkçılar yeni dönemde bereketli bir dönem geçirmek için denize açıldı.


  Küresel ısınma, alabalık üretimini de etkiledi

Düzce Alabalık Üreticileri Derneği Başkanı Ahmet Baykurt, alabalık üretiminin küresel ısınma ve kuraklıktan etkilendiğini söyledi.


  Çiftçide tohumluk sıkıntısı

Kırşehir çiftçisi, yeni ekim yapabilmek için kaliteli tohum bulamamaktan şikâyetçi. Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü, kuraklığın etkisi ile şehirde çiftçilerin tohumluk sıkıntısı çektiğini söyledi.


  Fındık üreticisi mağdur edilmeyecek

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, randıman ve rutubet oranına bağlı fiyat farkları arasındaki makasın daraltılarak üretici mağduriyetinin önlenmesi için fındık üreticisi lehine kararlar aldıklarını belirtti.


  Gıda fuarı 5 Eylül’de açılacak

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Çukurova Gıda Gıda-Tek 2007 Fuarı, 5 Eylül’de açılacak.


  G. Kıbrıs’ta avro hazırlığı

Güney Kıbrıs Rum kesiminde, avro para biriminin kullanımına geçiş kapsamında dün itibariyle ülkede satılan bütün ürünlerin üzerinde Kıbrıs Lirası ve avroyu gösteren çift fiyat uygulaması başlatıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri