Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Röportaj

Ümit KIZILTEPE

Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Recep Taşçı: Radyo ve tv’lerde Kur’ân-ı Kerim hediye edeceğiz

Yeni Asya Gazetesi Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Recep Taşçı, gazetemizin vereceği Kur’ân-ı Kerim hediyesiyle ilgili tanıtım çalışmalarını anlattı. Her kampanyada olduğu gibi, toplu taşıma araçlarında, radyo ve tv’lerde kampanyanın reklâmlarının yayınlanacağını ifade eden Taşçı, İstanbul’un bazı meydanlarında da özel standlar kurularak abone çalışması yapılacağını söyledi. Taşçı, tanıtım kampanyası çerçevesinde bazı radyo ve tv programlarında da katılımcılara Kur’ân-ı Kerim hediye edeceklerini anlattı.

* Kur’ân-ı Kerim kampanyası hazırlıklarınızdan biraz bahseder misiniz?

Kur’ân-ı Kerim promosyon kampanyamız 1 Eylül - 13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Bu kampanya kapsamında toplu taşıma araçları, radyolar, tv’ler ve bazı gazetelerde sözkonusu kampanyamızın reklâmları yer alacak. Yeni Şafak, Zaman Gazetesi’nde bölgesel olarak, yani Zaman Gazetesi’nin Anadolu baskısında yer alacak. Radyolardaki kampanya da Bizim Radyo’dan başlayacak. Sonra Marmara FM, Özel FM, Radyo 7 ve Anadolu’da da 60 yerel radyoda 47 saniyelik reklâmımız dönecek. Reklâmlarımızın çıkacağı Tv’lere gelirsek Hilâl Tv, Kanal 7, Kanal A, Anadolu’da da 30 tane mahalli televizyon ve kanallarda günlük 10 kuşakta yer alacak. Bir de elektronik ortamda bannerlerimiz olacak. On iki tane dost sitemizde, Yeni Asya Grubu, Haber 7, Kanal 7, Radyo 7’nin sitelerinde yayınlanacak. Ayrıca İstanbul’da 1500 toplu taşıma aracında afişlerimiz yer alacak.

* Diğer kampanyalarınızın tanıtım aşamasından farklı yönleri olacak mı bu kampanyanızın?

İlk defa bu kampanyada meydanlarda özel tanıtımlar gerçekleştirilecek. Nedir bu özel tanıtımlar? Özel stantlar kurulacak ve her akşam 3-4 organize yapılacak. Her akşam okuyucu ve abonelerimize meydanlarda Kur’ân-ı Kerim hediye edeceğiz. İstanbul’da kampanya yapacağımız meydanlar Sultanahmet Meydanı, Eyüp Meydanı, Üsküdar Meydanı ve Bakırköy Meydanı. Buralarda toplu kampanyalarla aboneler yapılacak.

* Yeni kampanyanız için temsilciliklerinizden bekledikleriniz nelerdir?

Anadolu’daki temsilcilerimiz eş zamanlı olarak bulundukları illerde meydan çalışmaları yapmalarını bekliyoruz. Bu mümkün olursa, biz onlara da özel tanıtım kampanyası çerçevesinde özel kontenjan hediye kontenjanı verebiliyoruz.

* Tv ve radyolarda ne şekilde duyurulacak kampanya?

Kampanyamızın basında, medyada geniş bir şekilde yer alması için ekimizle birlikte çalışıyoruz. Geçen hafta 3 gün boyunca bütün Tv’leri dolaştım. Bize bu reklâm kampanyası çerçevesinde neler yapılabileceklerini görüştük. Ciddî yardım sözü aldık. Gerekli bütçemiz olmamasına rağmen, görüştüğümüz kanallar bize Kur’ân-ı Kerim’in yüzü suyu hürmetine kampanyaya destek vereceklerini, ilgili programlarda da yer vereceklerini, tanıtım yapacaklarını söylediler. Tanıtım çerçevesinde bir hafta boyunca, 7-14 Eylül tarihleri arasında ulusal televizyonların ilgili programlarında Kur’ân-ı Kerim hediye edeceğiz katılımcılara, telefonla katılanlara. Bunlar, 300 civarındaki hediye kontenjanımızdan karşılanacak. Hilal Tv’de ve Kanal 7’de bazı akşam saatlerinde iftar ve sahur programlarında katılımcılara, gazeteye abone olsun, olmasın, Kur’ân-ı Kerim hediye edilecek.

Aşağı yukarı 10 tane radyoda da sahur ve iftar programlarında Kur’ân-ı Kerim, özellikle bizim verdiğimiz bilgisayar hatlı kolay okunuşlu Kur’ân-ı Kerim üstüne basa basa anlatılacak. Yani Yeni Asya Gazetesi bir nev’î sponsor olacak o tv ve radyo programlarına. Kısmî sponsor olacak. Hediye verilecek. Ve o programlarda Yeni Asya’dan, kampanyamızdan bahsedilecek.

* Ayrıca söylemek istedikleriniz var mı, konuyla ilgili olarak?

Anadolu’daki temsilcilerimiz meydanlarda tanıtım kampanyası yapmak isterlerse elimizden gelen desteği vereceğimizi buradan belirtmek istiyorum.

Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli:

Kur’ân-ı Kerim temsilciliklere gönderiliyor

27 Ağustos itibariyle promosyonumuz olan Kur’ân-ı Kerim’leri temsilciliklerimize göndermeye başladık. Bugün itibariyle 6 bin adet Kur’ân-ı Kerim’i dağıtmış olacağız. Yani abonelerimizin yüzde 50’sine Kur’ân-ı Kerim’i ulaştırmış olacağız. Ramazan ayının başında Kur’ân-ı Kerim abone olan herkesin elinde olacak. Abone olan herkese peşin hediyemizi veriyoruz. Abone olmak isteyenler bulundukları yerdeki temsilcilerimize müracaat ederek abone olabiliyorlar. Ayrıca dağıttığımız el ilânları ve afişlerdeki telefon numaralarından ve mail adreslerinden de abone servisimize ulaşabilirler. 15 Eylül’e kadar abone başvurusunu kabul edeceğiz. Başvurularda yoğunluk olursa abone olma süresini uzatabiliriz.

Ümit KIZILTEPE

01.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Röportaj

  (27.08.2007) - Protokolde görünmek başörtüsüne yaramadı

  (22.08.2007) - Ramazan'a Kur'ân'lı merhaba

  (20.08.2007) - Tezkereciler AKP’ye yakınlaşıyor

  (19.08.2007) - Büyüklerle konuşulmalı

  (13.08.2007) - Devlet ve zenginler daha az tüketmeli

  (09.08.2007) - Ev tekstili ürünleriyle Osmanlı nakış sanatını dünyaya tanıtıyorlar

  (23.07.2007) - Avrupa Birliği yolundan çıkarsak Türkiye için de, Avrupa için de iyi olmaz

  (21.07.2007) - ‘Her eve bir külliyat’

  (16.07.2007) - Demokrasinin ve özgürlüklerin önü açılmalı

  (12.07.2007) - O güzelliğe kıymayın beyler

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri