Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İşçiler çok çalışıp az kazanıyor

Uluslararası Çalışma Örgütü , Türkiye’de İş Kanunu’nda 45 saat olarak düzenlenen haftalık çalışma süresinin, imalat sektöründe 52,2 saate ulaştığını açıkladı.


Çin'deki fuarda ‘odak’ ülkeyiz

Türkiye, Çin’in en önemli liman kentlerinden Xiamen’de yapılacak Uluslararası Yatırım ve Ticaret Fuarına (CIFIT) ‘’odak’’ ülke sıfatıyla katılacak.

Kuraklık zeytini de vurdu

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu, bu yıl Türkiye genelinde yaşanan kuraklığın bölge zeytinciliğini de olumsuz etkilediğini belirter


  İnşaat maliyeti arttı

Arsa payı hariç inşaat metre kare maliyeti 2007 yılının ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 14 artarak 477 YTL’ye yükseldi.


  TMSF, Yiğit’in şirketlerine el koydu

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Korkmaz Yiğit Grubu’ndan alacaklarının tasfiyesi amacıyla yürüttüğü yasal takipler kapsamında bu gruba ait iki şirkete el koyarken, bir şirkete de yönetim ve denetim kurulu üyesi atadı.


  Üzümde verim düştü

Mersin’in Silifke ilçesinde aşırı sıcakların verimi olumsuz etkilediği ve rekoltede yüzde 30 oranında düşüş beklendiği bildirildi.


  Tarım ve Gıda Fuarı Ankara'da yapılacak

11. Uluslararası Tarım Fuarı Agrotec 2007 ile 2. Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 6-9 Eylül 2007 tarihleri arasında, Ankara Kültür Merkezi’nde yapılacak.


  DANONE ürünleri incelendi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğünün gıdadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Nevzat Artık, ‘’Gerekli incelemeleri yaptık, Türkiye’deki Danone ürünlerinde herhangi bir problem yok’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri