Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çin'deki fuarda ‘odak’ ülkeyiz

Türkiye, Çin’in en önemli liman kentlerinden Xiamen’de yapılacak Uluslararası Yatırım ve Ticaret Fuarına (CIFIT) ‘’odak’’ ülke sıfatıyla katılacak.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulundan (DEİK) yapılan açıklamada, bu yıl Çin Ticaret Bakanı Bo Xilai’nin Haziran ayı içinde gerçekleştirdiği Türkiye ziyareti sırasında Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen ile yaptığı görüşme sonucunda Türkiye’nin fuara ‘’odak’’ ülke sıfatıyla katılacağı bildirildi.

Açıklamada, 8-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, DEİK’in de Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in başkanlığında üst düzey iş adamlarından oluşan bir heyetle birlikte yer alacağı belirtildi.

Türkiye’nin yaklaşık 900 metrekarelik alanda temsil edileceği fuarda toplam dört salonda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve ona bağlı alt Kurumlar, Başbakanlık Yatırım Destek ve Promosyon Ajansı, EXPO 2015, GAP İdaresi, Özelleştirme İdaresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi kurum ve kuruluşların standlarının bulunacağı kaydedildi.

Açıklamada, fuarda ayrıca ‘’Türkiye Yatırım Semineri’’ ve çeşitli kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği ifade edildi.

/ İSTANBUL

06.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İşçiler çok çalışıp az kazanıyor

  Çin'deki fuarda ‘odak’ ülkeyiz

  Kuraklık zeytini de vurdu

  “Beyaz altın” kazandıracak

  İnşaat maliyeti arttı

  TMSF, Yiğit’in şirketlerine el koydu

  Üzümde verim düştü

  Tarım ve Gıda Fuarı Ankara'da yapılacak

  DANONE ürünleri incelendi


 Son Dakika Haberleri