Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak'ta kanlı yatırım ve kayıplar sürecek mi?

ABD’nin Irak’taki en üst düzey komutanı Orgeneral David Petraeus ve ABD’nin Irak Büyükelçisi Ryan Crocker, kongre üyeleri tarafından sıkıştırıldı. Bush’un Cumhuriyetçi Partisine mensup Nebraska Senatörü Chuck Hagel, “Şu anda yaptığımız gibi Irak’ta kanlı işlere yatırım yapmayı ve aynı hızda kayıp vermeyi sürdürecek miyiz?” diye sordu.


Endonezya 7.9'luk deprem ile sarsıldı

Endonezya’da meydana gelen 7,9 büyüklüğündeki depremin ardından, Hint Okyanusunda ve okyanusa kıyısı olan ülkelerde tsunami alarmı verildi.

Rusya, yeni bir bomba geliştirdi

Rusya’nın, ABD’nin dünyanın en güçlü bombası dediği ‘’Bombaların Anası’’ndan 4 kat daha güçlü olan ve adını ‘’Bombaların Babası’’ diye adlandırdıkları


  Bush, 30 bin askerin çekileceğini açıklayacak

ABD Başkanı George Bush’un, Irak’taki Amerikan askerlerinin komutanı Orgeneral David Petraeus ve ABD’nin Bağdat Büyükelçisi Ryan Crocker’ın raporunda tahmin ettiği gibi, gelecek yılın ortasına kadar Irak’tan 30 bin asker çekileceğini açıklayacağı, ancak bunu ve daha sonraki asker çekmeleri şartlara bağlayacağı belirtildi.


  Japon başbakan istifa etti

Japonya’nın skandallarla gözden düşen muhafazakar Başbakanı Şinzo Abe, iktidara gelişinin birinci yılı dolmadan istifa etti.


  Hamas, Şalit’in tutulduğu yeri değiştirdi

İsrail’in Kanal 2 Televizyonu, kaçırıldıktan sonra 1,5 yıla yakın zamandır Gazze’de tutulan İsrailli asker Gilad Şalit’in yerinin değiştirildiğini duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri