Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Zebari: İstanbul toplantısı çok önemli

Zebari, AP ajansına verdiği demeçte, 2-3 Kasım’da yapılması planlanan toplantıya, ABD Dışişleri Bakanı Codoleezza Rice, İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki ile Rusya, Fransa, İtalya, Mısır ve Suudi Arabistan dışişleri bakanlarının katılmasını beklediğini söyledi.


Güney ve Kuzey Kore buluşuyor

Güney Kore Devlet Başkanı Roh Mu-hyun, salı günü Kuzey Kore lideri Kim Jong-il ile tarihteki ikinci zirveyi yapmak üzere ‘’yürüyerek’’ Kuzey’e gidecek

Pakistan’da kara gün

Pakistanlı gazeteciler, Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in yeniden bu göreve adaylığını koymasına itiraz eden muhalefetin düzenlediği eylemler sırasınd


  İsrail 87 Filistinliyi serbest bırakıyor

İsrail’in çoğu El Fetih üyesi 87 Filistinli mahkumu serbest bırakacağı bildirildi.


  Vatikan’dan Ramazan mesajı

Vatikan’daki Papalık Dinlerarası Diyalog Kurulu (PDDK), Ramazan münasebetiyle Müslümanlara hitaben bir mesaj kaleme alma geleneğini 41 yıldır olduğu gibi bu yıl da sürdürdü.


  Taliban Karzai’ye katılmayı red etti

Taliban, ‘’Afganistan’da ABD önderliğindeki NATO askerleri çekilmedikçe’’ Devlet Başkanı Hamid Karzai ile görüşmeyi ve hükümetine katılmayı kesinlikle reddetti.


  Uyuma evet, asimilasyona hayır

Berlin Türk Cemaati (TGB) Başkanı Taciddin Yatkın, Türklerin Alman toplumuna uyumu konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını, ancak asimilasyonu reddettiklerini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri