Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş tarihî zafere imza attı

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 3. maçında İngiltere'nin FC Liverpool takımını 2-1 yenerek, gruptaki ilk gollerini atıp, ilk puanlarını ve ilk galibiyetini elde etti.

Daha önce grupta oynadığı 2 maçı da kaybeden ve gol atamayan siyah-beyazlılar, FC Liverpool karşısında büyük bir başarıya imza atarak, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve 3 puana ulaşarak, grupta 3. sıraya yükseldi.Beşiktaş, FC Liverpool karşısında aldığı galibiyetle, tarihinde ilk kez bir İngiliz takımını İstanbul'da yenmiş oldu. İngiliz ekipleri ile İstanbul'da daha önce 4 kez karşılaşan Beşiktaş, 3 kez berabere kalırken, 1 kez de yenilmişti.

FUTBOLCULAR NE DEDİ

Öte yandan savunmada başarıyla görev yapan Gökhan Zan, zor maçta herkesin favorisi olan takımı yendiklerini söyledi. Maç öncesi herkesin Liverpool'u favori gösterdiğini kaydeden Gökhan Zan, ''Sahaya çıktığımızda seyircinin atmosferi müthişti. Bu destek karşısında kazanmamak zordu. Bizi kendilerine çağırıp, 'Bu maçı şehitler için kazanın' diye bağırdılar. O zaman çok duygulandık'' dedi.

Futbolculardan Serdar Özkan da ''Bizim için, 'Bu grupta puan alamazlar. Gol bile atamazlar' diyorlardı. Bunu neden söylüyorlardı, bilmiyorum. Dün Fenerbahçe puan aldı. İnşallah yarın da Galatasaray galibiyetle döner. Biz, yurt dışında birbirimizi her zaman desteklemeliyiz'' diye konuştu.

Şilili futbolu Tello da, ''İlk başta zorlandık, ama kazanmayı bildik. Sadece bu maçta değil, Porto maçında da iyiydik. Hiçbir şey bitmiş değil, ama biz daha puanlar kazanmalıyız'' diye görüş belirtti.

26.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İngilizler şok içinde

  Beşiktaş tarihî zafere imza attı

  Bobo gollerini atmaya başladı

  Genç Serdar Özkan Kartal'ın yeni prensi


 Son Dakika Haberleri