Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Terörü kayıtdışı besliyor

Vergi Denetmenleri Derneği (VDD)Genel Başkanı Aykut Güleç, ‘’kayıt dışı ekonominin terörü beslediğini’’ bildirdi. Güleç, yaptığı yazılı açıklamada, kayıt dışı ile mücadele kapsamında teröre finansman sağlayan suç ekonomisi ve kara parayla mücadeleye önem verilmesi gerektiğini vurguladı.


ATO: Bloke iflasları başladı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Maliye Bakanlığının 130 bin esnafın hesaplarına koyduğu bloke yüzünden, iflaslar ve iş bırakmaların ba

Gıdada küresel sıkıntı sinyalleri

Dünyada artan gıda fiyatlarının 1970’li yılların başından bu yana küresel çaptaki ilk gıda sıkıntısının habercisi olabileceği belirtiliyor.


  Anuga’ya partner ülke olduk

Türkiye, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) girişimleriyle, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı Anuga’ya 2009 yılında Partner Ülke oldu.


  İndirimli satışa tarih sınırı

İndirimli satışlara ilişkin reklam ve ilanlarda, indirim miktarı veya oranı ile indirim döneminin başlama ve bitiş tarihleri zorunlu olarak belirtilecek.


  Petrolün fiyatı rekor seviyede

Uluslararası piyasalarda Brent tipi petrolün fiyatı, dünyanın en büyük petrol tüketicisi konumundaki ABD’nin stoklarındaki beklenmeyen düşüş sebebiyle rekor seviyeye çıktı.


  Ülker’den büyük hediye kampanyası

Ülker, düzenlediği “Ben Böyle Şey Görmedim” kampanyası ile 10 adet BMW Z4, 70 Asus Laptop ve çeşitli hediyeler dağıtacak.


  Ev almak için alternatif: Ev günü

Düzenlediği kampanyalarla 18 yılda 55 bin kişiyi faizsiz taksitlerle otomobil sahibi yapan Eminotomotiv, şimdi de ev hayali olanları ev sahibi yapıyor.


  Liberal anayasa ekonomiyi de güçlendirir

Uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley, liberal bir anayasanın Türkiye’nin kurumsal ve ekonomik kalkınmasına yeniden güç vereceğini bildirdi.


  Gençler arasında işsizlik yüzde 20'lerde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 18-30 yaş arası grubun yüzde 20’lere varan işsizlik tablosuyla karşı karşıya bulunduğunu söyledi. Çelik, konunun bugün toplanacak Ekonomi Koordinasyon Kurulunda görüşüleceğini bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri