Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rice: Olağanüstü çaba gerekiyor

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Türkiye-Irak sınırındaki duruma ilişkin çok zorlu bir 72 saat geçirildiğini belirterek, Türkiye ve Irak’ın bu meseleyi çözmek için “olağanüstü çaba’’ göstermesi gerektiğini söyledi.


Yüzyıllar boyu kardeşçe yaşadılar

Milwaukee Spanish Journal gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Robert Miranda (Davud Ali Selâm), 23 Ekim’de çıkan yazısında, Kürtlerin yoğun yaşadığı bölged

Brüksel’de teröre tepki yağdı

Türkiye’de terör örgütünün son saldırılarının ardından Belçika’nın başkenti Brüksel’de tepki gösterileri düzenleyen yüzlerce Türk ile polis arasında m


  İsrail, Suriye’de nereyi vurdu?

İsrail’in 6 Eylül’de Suriye’nin kuzeyinde bombaladığı noktada nükleer santral inşaatı bulunduğunun delili olduğu iddiasıyla bazı uydu fotoğrafları yayımlandı.


  Blackwater istifa ettirdi

Diplomatik güvenlikten sorumlu ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Richard Griffin, özel güvenlik firması Blackwater’la ilgili raporun yayınlanmasının ardından istifa etti.


  ABD yerin altını vurmak istiyor

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), yeraltındaki hedeflerin vurulmasında kullanılan türden bir bomba geliştirilmesi ve B-2 bombardıman uçaklarının bu bombayı taşıyabilecek hale getirilmesi için gereken değişikliklerin yapılabilmesi amacıyla Amerikan Kongresi’nden acil para talebinde bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri