Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yeni Asya Neşriyat TÜYAP Kitap Fuarında okuyucularını bekliyor

Yeni Asya Neşriyat, 27 Ekim-4 Kasım arasında düzenlenen 26. TÜYAP Fuarında kitap severleri bekliyor. Yeni Asya Neşriyat Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun, birçok yenilikle fuarda yer alacaklarını söyledi.



Şanlıurfa'da Mevlânâ Sempozyumu başlıyor

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Şanlıurfa Mevlevihanesi Kültür ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Uluslararası Mevlânâ ve Mevlevilik Sempozyumu bugün saat 09.00’da başlıyor.



Mevlânâ çizgi filmi dünya televizyonlarında

Konya Büyükşehir Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Mevlânâ Çizgi Filmi’nin, gösterildiği dünya televizyonlarında büyük ilgi gördüğü bildirildi.



’Baba’nın yönetmeninden barış dolu mesajlar

44. Antalya Altın Portakal Film Festvali Uluslararası Avrasya Film Festivali Uzun Metrajlı Film Yarışması’na ‘Youth Without Youth’ filmiyle katılan yönetmen Francis Ford Coppala, dünyaya barış mesajı verdi.



İpek Yolu yarışmalarına yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘’2. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’’ kapsamında düzenlenen ‘’Ulusal Kısa Film ve Ulusal Belgesel Film Yarışmaları’’nın başvuru sürelerinin, yoğun ilgi sebebiyle 1 Kasıma kadar uzatıldığı bildirildi.



MÜSİAD 5. İletişim Zirvesi yarın toplanacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenleyeceği 5. İletişim Zirvesi, yarın İstanbul’da yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri