Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş’ta kırmızı alarm

Fenerbahçe derbisinde 2-1 mağlub olan Beşiktaş veryansın etti. Hakemlere ve federasyona sert tepki gösteren Kara Kartallar, ligden çekilme tehdidinde bulunuyorlar.

Turkcell Süper Lig’de derbi maçta Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen, ancak 90 artı 5. dakikada attığı gol geçerli sayılmayan Beşiktaş’ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman’dan düdüğünü bırakmasını ve Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci’nin görevinden ayrılmasını istedi.

Maç sonrası kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin ile evinde bir araya gelen Demirören, toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yaptı.

Demirören, öncelikle yönetim, teknik direktör, futbolcular ve siyah-beyazlı taraftarlarla gurur duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

‘’Bunlara rağmen şampiyonluğun en büyük adayıyız, yine şampiyon olacağız. Önce Affan Keçeci istifa edecek, ikincisi İsmet Arzuman hemen düdüğü bırakacak. Beşiktaş’ın haklarını savunamayan Beşiktaş delegesinin orada olma hakkı yok. Hemen istifa etmeli. İsmet Arzuman ilk 30 dakikada bile bile hakkımızı yedi. Fenerbahçe camiası bunu hep yapıyor. Bütün Beşiktaşlıları birlik ve beraberliğe çağırıyorum, 2004’de göreve geldiğimde Türkiye’de 2 büyük takım yaratılmak istendiğini söyledim. Ama Beşiktaşlılar arasında da bunun için çalışanlar var. İki derbi maçta hakem oyunlarıyla yenildik, zaten iki rakibimiz var.’’

“SİVASSPOR MAÇINA

PAF TAKIMIYLA ÇIKACAĞIZ”

‘’Türkiye Beşiktaş’sız, Beşiktaş da Türkiye’siz yapamaz’’ diyen Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Bu kesin kararımızdır. Taraftarımızdan da Sivasspor maçına gelmemelerini rica ediyoruz. Beşiktaş’ın sponsorları da isterlerse desteklerini çekilebilirler. Eğer Sayın İsmet Arzuman ve Affan Keçeci istifa etmezlerse, milli takım arasından sonra tekrar değerlendireceğiz ve sezon sonuna kadar PAF takımıyla maçlara çıkacağız. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi saha içi değil, saha dışı oyunlarla yenebiliyorlar. Beşiktaş’la oynamaya kimsenin gücü yetmez. Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak bunu söylüyoruz. Camiamızı sakin olmaya çağırıyoruz, aldığımız kararın sonuna kadar arkasında dururlarsa bizi kimse ezemez.’’

BJK LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının kötü yönetildiğini öne sürerek, “Biz bu ligin uvertörü müyüz? Piyonumuyuz?” sorusunu yöneltti. Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile telefonla konuştuklarını ve başkanını kendisine “PAF takımı ile çıkacağız, bundan sonra” dediğini açıkladı.

Engin, maçın hakemi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “Biz hakkımızı nasıl arayacağız, nasıl savunacağız. Şimdi bu faulu verdiği son pozisyondaki pozisyona bir bakalım, Eğer Türkiye’deki bütün hakemler bir baksınlar o pozisyona, eğer o pozisyonda faul varsa biz bundan sonra hiç konuşmayalım. İstediği gibi maçı döndürdü. İstediği gibi ayarladı. Oyunun bütün bölümlerinde üstün olan takım Beşiktaştı. En çok gol pozisyona giren Beşiktaştı. Ama malesef hakem çok güzel ayarladı.

/ İSTANBUL

05.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş’ta kırmızı alarm

  Çarşı, hakemlere de karşı

  Beşiktaş’a çok hata yapılıyor

  PSV, Koeman’sız geliyor

  Telekom Avrupa arenasında

  Albayrak: Trabzon engelleniyor


 Son Dakika Haberleri