Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Devletin 2008 önceliği, daha fazla tasarruf

Makro ekonomik istikrarın kalıcı hale getirilmesine dönük gelecek yıl bir dizi tedbir alınması öngörülürken, 2008 yılında kamu kaynaklarının daha etkin kullanılması amaçlanıyor. 2008 yılı programından derlenen bilgilere göre, öncelikli olarak mali disiplinin sürdürülmesine yönelik tedbirler alınacak. Bu kapsamda, kamu mali yönetiminde mali kurallar belirlenecek.


Kaçak elektriğin yıllık maliyeti 1 milyar YTL

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Genel Müdürü Haşim Keklik, kaçak elektriğin kuruma yıllık maliyetinin aşağı yukarı 1 milyar YTL civarı

5 altın sahası görücüye çıktı

Yeraltı maden kaynaklarının özel sektör eli ile işletilerek ekonomiye kazandırılmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde, 5 saha için ihaleye çıkıldı.


  Türkiye'ye yatırım, Avrupa'ya avantaj

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, Avrupalı iş adamlarının Türkiye’ye yatırım yapmalarının, firmaları için avantaj oluşturduğunu bildirdi.


  Haciz mağdurlarının itibarı iade edilmeli

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, vergi borçları sebebiyle banka hesaplarına konulan blokede kusurlu işlem yapıldığını kaydederek, ‘’kusurlu hacize maruz kalan esnafın itibarının iade edilmesi gerektiğini’’ söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri