Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Uyuşturucuya tiyatro diliyle tepki

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, mahallelerindeki bir gencin eroinden ölmesinden dolayı uyuşturucuyla mücadele başlatan gençler, Üsküdar Sanat Tiyatrosu’nu şehre davet ederek uyuşturucunun kötülüklerinin anlatıldığı ‘’Kaybolan Gençlik’’ adlı tiyatroyu izlediler.

İskenderun’un Dumlupınar Mahallesi gençleri, bir süre önce Tarık A, adlı gencin eroin komasına girerek ölmesinin ardından uyuşturucu ile mücadele etmeyi kararlaştırdılar. Gençler, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü’nün desteğiyle Üsküdar Sanat Tiyatrosu’nu şehre dâvet ettiler.

Üsküdar Sanat Tiyatrosu oyuncuları, uyuşturucunun kötülüklerinin anlatıldığı ‘’Kaybolan Gençlik’’ adlı oyunu, sokakta tırın üzerinde sahnelendi. Bir organizasyon yetkilisinin, tiyatro oyunu öncesi yaptığı konuşmada, terör örgütü ile mücadele etmenin bir diğer yolunun uyuşturucu ile mücadele olduğunu belirterek, ‘’Uyuşturucuya verilen para terör örgütü PKK’ya gidiyor. Gelin hep birlikte uyuşturucuyla mücadele edelim’’ demesi dikkatleri çekti.

/ İSKENDERUN

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Üsküp, hâlâ bizim şehrimiz

  Şiirimizde ölüm düşüncesi tartışıldı

  İl meclis üyeleri ney dinleyerek rahatlıyor

  Uyuşturucuya tiyatro diliyle tepki


 Son Dakika Haberleri