Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kart borcu işten çıkartıyor

Kredi kartı borcunu kapatamayan bazı çalışanların, kıdem tazminatını alabilmek için işten çıkarılmayı istediği belirtildi.


Mermerciler: İşçi çıkartmalar sürpriz olmasın

Elazığ Mermerciler ve Madenciler Derneği (EMMAD) Başkanı Oğuzhan Arslan, mermer sektörünün, dolar kuru, faiz yükü, istihdam vergileri ve akaryakıt zam

Derviş: Yüzde 5 büyüme yetmez

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Başkanı Kemal Derviş, Türkiye’nin daha yüksek oranlı büyümesi gerektiğini söyledi. Derviş bu konuda, ‘’Türkiye’n


  Konya, süt üretim merkezi olacak

Türkiye’nin önde gelen süt firmalarından Ülker’in Karaman, Sütaş’ın ise Aksaray’da başlattığı yatırımların, Konya ve çevresinin ülkenin yeni süt üretim merkezlerinden biri haline getireceği belirtildi.


  NABUCCO’da 6. ortağı BOTAŞ seçecek

Hazar ve Ortadoğu doğal gazının boru hattı ile Avrupa’ya taşınmasını içeren Türkiye-Bulgaristan-Romanya-Macaristan-Avusturya Doğal Gaz Boru Hattı Projesinde (NABUCCO), 6. ortak için Türkiye’den BOTAŞ’ın kararı bekleniyor.


  Petrol fiyatları 1 dolar geriledi

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC), üretimi artırma konusunu ele alacağı haberiyle uluslararası piyasalarda petrolün varil fiyatı 1 dolardan fazla geriledi.


  Kamu Personel Rejimi’ne şartlı “evet”

KESK, toplu görüşmelerde diğer memur konfederasyonlarının önüne getirilen Kamu Personel Rejimi için şartlı ‘’evet’’ dedi.


  Kivi, Karadeniz’in lokomotif tarım ürünü

Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, kivinin, fındık ve çaydan sonra Doğu Karadeniz ekonomisinin lokomotif tarım ürünü haline geldiğini söyledi.


  Küresel ısınma en fazla trikotajcıları etkiledi

Gaziantep Çorap ve Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, küresel ısınmadan en fazla trikotaj sektörünün etkilendiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri