Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

A milliler Estonya'da

Milliler, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile yapacağı karşılaşma öncesi yapacağı kamp için Estonya'nın başkenti Tallinn'e gitti. Mehmet Topuz'un yerine kadroya dahil edilen Denizlisporlu Yusuf Şimşek de takımla birlikte kafilede yer aldı.


Terim hocaya teşekkürler

Kayserisporlu Mehmet Topuz'un sakatlanması nedeniyle A Milli Takım kadrosuna dahil edilen Denizlispor kaptanı Yusuf Şimşek, "En büyük hayalim milli ta

Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin formasını giydiği Rusya'ın Moskova'dan sonra ikinci büyük kenti olan St. Petersburg kentinin takımı Zenit, 23 yıl sonra


  Sivas’ın zirve inadı


  Trübünler neden boş?

G.Saray'da liderliği korumanın sevinci yaşanıyor. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, G.Birliği karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu; maçlara ilgi göstermeyen taraftarların zaman içinde takımlarını desteklemeye geleceğine inandığını söyledi.


  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

Yönetici Mahmut Uslu, Kayserispor'a hakem hataları sonucu yenildiklerini belirterek, "5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz" dedi.


  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un transferi ile ilgili basında yer alan haberlerin ise tamamen asılsız olduğunu söyledi.


  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

Olaylı bir şekilde İspanya'nın Recreativo Huelva kulübüne transfer olan Ersan Martin'in transferinden doğan ödemeyi Huelva'nın Trabzonspor kulübüne yapmadığı öğrenildi.


  İglesias bugün ameliyat oluyor

Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasında kaleci Volkan ile çarpışarak sol köprücük kemiği kırılan İglesias, uçakla İstanbul'a gönderildi.


  G.Saray doğru yolda



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri