Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın: Karar vermedim

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 2008 yılının Mart ayında yapılacak genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden adaylığı için henüz kesin kararını vermediğini açıkladı.

Canaydın, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu'nun, kendisinin başkanlığa yeniden aday olacağı şeklindeki dünkü beyanıyla ilgili şunları kaydetti:

''Çok sevgili ikinci başkanım Semih Haznedaroğlu, kendisine sorulan bir soru üzerine Mart 2008'de Galatasaray Kulübü'nün başkanlık seçimlerinde aday olmam gerektiğini ifade etmiştir. Sevgili Haznedaroğlu içinden geçen dileği ifade etmiştir.

Ancak belirtmem gerekir ki, bugün Galatasaray'da gündem maddesi olarak başkanlık seçimlerinin öne taşınmak istenmesi kesinlikle doğru değildir. Seçimlere daha 4 ay gibi uzun bir süre bulunmaktadır. Seçime girme konusunda daha kesin bir kararım bulunmadığı gibi, önümüzde çözmek için çalışmamız gereken birçok konu bulunmaktadır. Her alanda iyi giden Galatasaray Kulübü'nde seçimlerin dile getirilmesi zihinlerde karmaşa çıkarmaktan başka bir anlam taşımamaktadır. Galatasaray'ın gündeminde seçim yoktur. Sezon başında belirlediğimiz çok çalışma, birlik ve beraberlik içerisinde bu hedeflere ulaşma amacı vardır.''

18.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Süreyya dopingli çıktı

  Süreyya Ayhan'dan açıklama: Yemeğimize yasaklı madde koydular

  Canaydın: Karar vermedim

  Yattara: G.Saray maçını almalıyız

  F.Bahçe'de Colin Kazım korkuttu

  Kaya Golf Kulüp Belek'te açıldı

  Hüseyin Dündar Dünya Şampiyonu

  Hidayet'ten Nets potasına 12 sayı

  Potada bayan derbisi: Galatasaray-Beşiktaş

  Ömer Besim Koşusu bugün

  Hezarfen pistinde motokros şenliği


 Son Dakika Haberleri