Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Arayış tezhip sergisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kültür A.Ş. tarafından organize edilen “2007 Mevlânâ Yılı Etkinlikleri” 21 Kasım 2007 tarihinde, Türk ve İslâm Eserleri Müzesi, İbrahim Paşa Sarayı’nda gerçekleşecek olan “Sevgiyi Arayış” adlı Tezhip sergisi ile devam ediyor.

“2007 Mevlânâ Yılı Etkinlikleri” çerçevesinde gerçekleştirilen, “Sevgiyi Arayış” adlı tezhip sergisi 21 Kasım Çarşamba günü, saat 15:00 – 20:00 arasında Türk ve İslâm Eserleri Müzesi İbrahim Paşa Sarayı’nda sanatseverler ile buluşuyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm, Tezhip Öğretim Görevlisi Dr. Münevver Üçer tarafından yapılan tezhipler, Türk ve İslâm Eserleri Müzesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü’nde bulunan Mevlânâ ve Mevlevîlik ile ilgili eserler ülkemizde ilk defa olmak üzere birlikte sergilenecektir. “Sevgiyi Arayış” Tezhip sergisi, 21 Kasım - 09 Aralık 2007 tarihleri arasında gezilebilir.

/ İSTANBUL

21.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Vehip Sinan'a saygı

  “Aşk Çağlayanı Mevlânâ”

  Arayış tezhip sergisi

  Mevlânâ’yı anlamak için Kur’ân’a bakın


 Son Dakika Haberleri