Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim çok önemli açıklamalar yapacak

2008 Avrupa Şampiyonası'na katılan A Milli Takım'ın antrenörleri, EURO 2008'e gidiş öyküsünü NTV'ye anlattı. Güntekin Onay'ın konuğu olan antrenörler Müfit Erkasap, Metin Tekin ve Oğuz Çetin, en sıkıntılı dönemlerde dahi kendilerini yalnız hissetmediklerini ve birbirlerine destek verdiklerini söylediler.


2010'DA KURA GÜNÜ

Futbolda 2010 Dünya Kupası eleme grubu kuraları Güney Afrika Cumhuriyeti'nde bugün çekilecek. Türkiye, kura çekimine 2. torbadan katılacak. TRT, saat

Karadeniz'de derbi ateşi

Turkcell Süper Lig'de bugün evinde Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.


  Golfde en iyiler bugün belli oluyor

Türkiye'nin ev sahipliğinde Avrupa'nın en iyi profesyonel golf oyuncularını buluşturan, golf sporunun en kapsamlı Pro-Am organizasyonu Beko Classic 2007 Turnuvası'nın şampiyonu bugün yapılacak turnuva finali sonrasında belli olacak.


  İGDAŞ turnuvasını Lig TV kazandı

7. İGDAŞ Geleneksel Basın Dostluk Futbol Turnuvası sona erdi. İGDAŞ Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ndeki halı sahada 28 medya kuruluşunun katılımıyla düzenlenen turnuvanın final maçında Vakit Gazetesi'ni 107 yenen Lig TV, şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü Radyo 7 elde ederken, Marmara FM dördüncü oldu. En centilmen takım unvanı ise NTV ve Hilal TV'ye verildi.


  Hidayet ve Mehmet'in yüzü güldü

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Charlotte Bobcats'i 105-92 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 16 sayıyla tamamladı.


  Ronaldinho 1 numara

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanya'nın ''Cuatro'' adlı televizyonuna verdiğidemeçte, ''La Liga'da en iyi futbolunu Villarreal oynuyor ama şampiyon Real Madrid olacak'' dedi.


  Trabzonlu Jabi'den haber yok

Trabzonspor'un Gineli defans oyuncusu Jabi'den haber alınamıyor.


  Hırvatları İngilizlerin kibri kızdırmış

Hırvatistan Milli Takımı'nın, Wembley'de İngiltere'yi 3-2 yenerek rakibini 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nden etmesinin yankıları hala sürüyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri