Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim çok önemli açıklamalar yapacak

2008 Avrupa Şampiyonası'na katılan A Milli Takım'ın antrenörleri, EURO 2008'e gidiş öyküsünü NTV'ye anlattı. Güntekin Onay'ın konuğu olan antrenörler Müfit Erkasap, Metin Tekin ve Oğuz Çetin, en sıkıntılı dönemlerde dahi kendilerini yalnız hissetmediklerini ve birbirlerine destek verdiklerini söylediler.

Programa telefon bağlantısıyla katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise önümüzdeki günlerde kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı."Tarihi bir basın toplantısıyla her şeyi anlatmak ve paylaşmak üzere hazırlanıyoruz" diyen tecrübeli teknik adam, yardımcılarıyla beraber basının karşısına çıkacaklarını söyledi.

İki senelik süre zarfında Türk futbolunun analizini yaptıklarını belirten Terim, tespit ettikleri gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak zorunda olduklarını söyledi. Fatih Terim, düzenlenecek toplantıda zaman açısından şu ana kadar söyleyemedikleri şeyleri, Türk futboluna ışık tutması açısından dile getireceklerini belirterek, şunları anlattı:

"Şimdi neredeyiz, ne yaptık, ne yapmamız lazım, Türk futbolu ne oluyor, şampiyonaya katıldık diye Türk futbolu kurtuldu mu? Belki de devrim niteliğinde çok dikkatli bir paylaşım yapmak zorunda olduğumuzu hissediyorum. Teknik ekip olarak iki yıllık doğruları ve yanlışları aktamak zorundayız. O yüzden çok geniş kapsamlı delillerle, olması gerekenlerle bir arada olmamız gerek diye düşünüyorum."

Antrenör Oğuz Çetin ve Müfit Erkasap da, Fatih Terim’in bahsettiği basın toplantısının Türk futbolu açısından önemli olacağını ifade ettiler. Müfit Erkasap, “Çok kapsamlı ve programlı çalıştık. Özellikle Oğuz Hoca’nın raporlama yöntemi sayesinde, ülke futbolu adına önemli doneler elde ettik” diye konuştu.

25.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim çok önemli açıklamalar yapacak

  2010'DA KURA GÜNÜ

  Karadeniz'de derbi ateşi

  2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul'da

  Golfde en iyiler bugün belli oluyor

  İGDAŞ turnuvasını Lig TV kazandı

  Hidayet ve Mehmet'in yüzü güldü

  Ronaldinho 1 numara

  Trabzonlu Jabi'den haber yok

  Hırvatları İngilizlerin kibri kızdırmış


 Son Dakika Haberleri