Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ATO: Nükleer santral bağımlılıktan kurtaracak

Ankara Ticaret Odası (ATO), kişi başına enerji tüketimi ile gelişmişlik ilişkisi ve bu ilişkide nükleer santrallerin yerini mercek altında aldı. Raporda, dünya genelinde nükleer santrallerin ne ölçüde kullanıldığına dikkat çekilirken, ATO Başkanı Sinan Aygün de, nükleer santralin Türkiye için önemini vurguladı.


Vergi daireleri hizmette yarışacak

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, personel ve mükelleflerin tatmin düzeyinin arttırılması, vergi tahsilatında verimliliğin üst düzeye çıkarılması ve ve

UND: Avrupa’ya ihracatımız durma noktasında

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), şu an itibarıyla sınır kapılarında Bulgaristan transit belgesinin tükendiğini, Kapıkule kapısında kuyrukların


  Marka olacağımız ürünlerin fuarını yapalım

7. Aydın Sanayi ve Ticaret Fuarı için kapanış töreni düzenlendi. Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, “Bir taraftan mevcut fuarlarımızı geliştirirken, diğer taraftan otorite ve marka olacağımız konu ve ürünlerle ilgili fuarları da planlayıp hayata geçirmeliyiz” dedi.


  Eren Enerji’den büyük yatırım

Eren Holding iştiraklerinden Eren Enerji, yapacağı enerji yatırımı için Türkiye Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası’ndan aldığı toplam 850 milyon dolarlık 12 yıl vadeli krediyle önemli bir anlaşmaya imza attı.


  Ülker Rulokat yeni ambalajında

Ülker Rulokat, Kasım ayından itibaren yeni ambalajı ile raflarda yerini aldı. Çıtır gofreti ve kreması ile Ülker Rulokat, 5’li ve 7’li paketlerinin yanı sıra şimdi:


  NAZO’dan tarçını içinde salep

Aromalı içecek tozu markalarından NAZO, Türk damak tadının vazgeçilmez içeceklerinden salep’i kendi markasıyla tüketicilere sundu.


  Ekonomide Dolar sarsıntıs

Uluslararası piyasalarda geçen hafta, ABD Doları, Kanada Doları dışındaki önemli para birimleri karşısında değer kaybederken, altın fiyatları da önemli oranda yükseldi. ABD Dolarındaki bu düşüş ile yüksek riskli konut kredisine ilişkin sorunlar küresel piyasaları olumsuz etkiledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri