Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Arda, Kalli('den özür diledi

G. Saray - Sivas maçından sonra her iki takımın teknik patronları, futboldan memnun olduklarını ve ligin zirvesine yakışan bir mücadele olduğunu dile getirirken, Kalli, karşılaşmada tatsızlık yaşayan Arda ile Servet’in kendisinden özür dilediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 2-0 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasında her iki takımın da çok iyi bir futbol oynadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Alman çalıştırıcı, sahada iyi oyuncular olduğununu kaydederek, ‘’Böyle iyi bir futbol için çok iyi iki takıma ve oyunun hızını kesmeyecek iyi hakemlere ihtiyaç vardır. Sahada iyi oyuncular vardı. Görünen o ki, Sivasspor’la daha uzun zaman mücadele edeceğiz’’ dedi.

’’ARDA ÖZÜR DİLEDİ’’

Feldkamp, karşılaşmada agresif hareketleriyle dikkat çeken ve oyundan alındığında da kendisine tepki gösteren Arda’nın özür dilediğini söyledi.

Arda’yı oyundan almasını doğal bir reaksiyon olarak tanımlayan Feldkamp, ‘’Daha evvel sarı kart gördü. Bir antrenörün en büyük görevi, oyuncusunun ikinci kartı görmesini önlemektir. Bunu için oyundan aldım’’ derken, Servet ile saha içinde tartışmasıyla ilgili olarak ise, ‘’Benim aslında istediğim bu. Oyuncularım birbirleriyle hatalar olduğunda agresif bir şekilde de olsa bunu konuşmaları. Şu anda hiçbir sorun yok.

Hem Servet, hem de Arda soyunma odasında gelip sarılarak özür dilediler benden’’ ifadelerini kullandı.

16.12.2007


 

Sivas'ta hakeme tepki

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ‘’Galatasaray, kalecimiz Akın’ı, hakemin büyük toleransı ile döve döve maçı alarak liderlik koltuğuna oturmuştur’’ dedi.

Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, lider olarak Galatasaray deplasmanına giderken iki korkularının olduğunu, bunlardan birincisinin 9. haftada lider olarak Konyaspor deplasmanına gidip orada 3 sakat verdikleri gibi şanssız sakatlıklar yaşamak, diğerinin ise teknik direktörler Bülent Uygun’un kastettiği ‘’ağabeylerin hakemleri’’ olduğunu belirtti.

UYGUN: “İKİ LİDERE

YAKIŞIR BİR MÜCADELE OLDU’’

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-0 mağlup oldukları Galatasaray karşılaşmasının iki lider takıma yakışan bir mücadeleye sahne olduğunu söyledi.

Her iki takımı da kutlamak gerektiğini ifade eden Uygun, ‘’Pozisyonlara da girdik ama maalesef mağlup olduk. Artık sakatlar kervanına Balili ile Sedat’ın da eklenmesiyle ilk yarının son haftasına 12 futbolcuyla gireceğiz’’ derken, Balili’nin kolunun çıktığını açıkladı.

16.12.2007


 

Cambiasso: Fener'i istemem

İtalya’nın İnter takımında forma giyen Esteban Cambiasso, İspanyol Elmundo Gazetesi’ndeki köşe yazısında, ‘’İspanyol olsam eminim ki, rakip olarak Fenerbahçe’yi seçmem’’ dedi.

Cambiasso, Fenerbahçe’nin, İspanyol takımları için çok güçlü bir rakip olacağını ifade ederek, ‘’Brezilyalı futbolcuların temeline dayanan futboluyla çok iyi bir takım. Başta Roberto Carlos olmak üzere, Brezilyalı futbolcuları Fenerbahçe takımına bir kimlik kazandırıyor’’ değerlendirmesinde bulundu.

16.12.2007


 

Rize, Başkentte güldü: 2-1

Turkcell Süper Ligde Ç. Rizespor deplasmanda Ankaraspor’u 2-1 mağlup ederek üç puanı alan taraf oldu.

Konuk ekip Nascimento ve Rodrigues’in golleriyle galibiyete uzanırken, Necati’nin tek golü Ankaraspor’a yetmedi.

G. Antep, Konya’yı eli

boş gönderdi: 2-1

Turkcell Süper Lig’de oynanan karşılaşmada Gaziantepspor, Konyaspor’u 2-1 yendi. Kırmızısiyahlıların golleri Murat ve Ekrem Dağ’dan gelirken, konuk Konyaspor’un tek sayısı Erman Özgürden geldi.

16.12.2007


 

Trabzonspor kongresi yapılamadı

Trabzonspor’un dün yapılması gereken Olağan Genel Kurulu, yönetim kurulunun kongrenin yapılacağı salona gelmemesi nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Çarşamba gecesi bir üyenin itirazının ardından ileriki günlerde yaşanabilecek olumsuzlukları gerekçe göstererek kongrenin ertelendiğini açıklamıştı. Aradan geçen iki günde yönetim kongrenin yapılmayacağını ısrarla dile getirirken, bir çok hukukçu ve eski başkanlar da, mevcut yönetimin kongreyi erteleme yetkisinin olmadığını savunmuştu.

16.12.2007


 

Kara Kartal lige döndü

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu’ndaki son maçında Porto’ya 2-0 yenilen Beşiktaş, bugün Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi’ne 6 puanla veda eden ve bütün konsantrasyonunu lige verecek siyah-beyazlı ekip, Ankaragücü’nü yenerek zirve mücadelesinden uzaklaşmak istemiyor.

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki karşılaşma, BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da yapılacak ve mücadeleyi hakem Bülent Demirlek yönetecek.

16.12.2007


 

Fenerbahçe, gündüz maçında

Hafta içinde CSKA Moskova’yı mağlup ederek Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkma başarısı gösteren F. Bahçe, ligde de galibiyet peşinde.

Sarı-lacivertliler Bülent Korkmaz’ın teknik direktörlüğünü yaptığı G. Birliği deplasmanına çıkıyor. Saat 15:30’daki karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak. Maçı Yunus Yıldırım yönetecek. Turkcell Süper Ligde 3 maç daha var 14:00 Kasımpaşa - V. Manisa 14:00 Kayseri - Bursa 14:00 Denizli - GB Oftaş

16.12.2007


 

Plaj güreşinde de Türk imzası

Dünya Güreş Federasyonları Birliği’nin (FILA) 2 yıldır faaliyet programına aldığı, son yıllarda büyük ilgi gören plaj güreşinde, Türk sporcular rakiplerine büyük üstünlük sağladı.

Geçmiş yıllarda bazı ülkelerin özel turnuvalar düzenlediği plaj güreşinde, FILA’nın organizasyonuyla 2 yıldır gerçekleştirilen dünya şampiyonaları Antalya’da yapılıyor.

FILA tarafından açıklanan plaj güreşi istatistiklerinde, Türkiye ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alırken, geçen yıl artı 85 kiloda şampiyon olan Ali Rıza Kaya en başarılı sporcular arasında ikinci sırada gösterildi.

16.12.2007


 

Bayan baskette derbi heyecanı

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi nefesleri kesecek bir derbiye sahne olacak.

Geçtiğimiz senenin şampiyonu ve bu sene de ligde geri kalan 6 hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, sezona iyi bir başlangıç yapan ve sadece 1 mağlubiyet alan Galatasaray’a konuk olacak.

Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak olan nefesleri kesecek derbi mücadelesi bugün saat 18:00’da başlayacak ve D Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

16.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri