Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Arda, Kalli('den özür diledi

G. Saray - Sivas maçından sonra her iki takımın teknik patronları, futboldan memnun olduklarını ve ligin zirvesine yakışan bir mücadele olduğunu dile getirirken, Kalli, karşılaşmada tatsızlık yaşayan Arda ile Servet’in kendisinden özür dilediklerini söyledi.


Sivas'ta hakeme tepki

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ‘’Galatasaray, kalecimiz Akın’ı, hakemin büyük toleransı ile döve döve maçı alarak liderlik koltuğuna otu

Cambiasso: Fener'i istemem

İtalya’nın İnter takımında forma giyen Esteban Cambiasso, İspanyol Elmundo Gazetesi’ndeki köşe yazısında, ‘’İspanyol olsam eminim ki, rakip olarak Fen


  Trabzonspor kongresi yapılamadı

Trabzonspor’un dün yapılması gereken Olağan Genel Kurulu, yönetim kurulunun kongrenin yapılacağı salona gelmemesi nedeniyle gerçekleştirilemedi.


  Kara Kartal lige döndü

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu’ndaki son maçında Porto’ya 2-0 yenilen Beşiktaş, bugün Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.


  Fenerbahçe, gündüz maçında

Hafta içinde CSKA Moskova’yı mağlup ederek Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkma başarısı gösteren F. Bahçe, ligde de galibiyet peşinde.


  Plaj güreşinde de Türk imzası

Dünya Güreş Federasyonları Birliği’nin (FILA) 2 yıldır faaliyet programına aldığı, son yıllarda büyük ilgi gören plaj güreşinde, Türk sporcular rakiplerine büyük üstünlük sağladı.


  Bayan baskette derbi heyecanı

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi nefesleri kesecek bir derbiye sahne olacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri