Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sanayinin önü açılsın

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, ‘’Türk sanayinin önünü açın. Ayaklarımızın altındaki çakıl taşlarını kaldırın’’ dedi.


Enflasyon hedefi yüzde 4

DPT tarafından AB’ye katılım öncesi mali izleme süreci kapsamında her yıl hazırlanan Katılım Öncesi Ekonomik Program Yüksek Planlama Kurulundan çıktı.

“Sanayici önünü göremiyor”

Rumelili Yönetici iş Adamları ve Sanayicileri Derneği (RUMELİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, sanayicilerin rekabet edebilmesi için devlet t


  Kömürcüler satış yapamıyor

Satışlarının canlanması için ağır kış şartlarının gelmesini bekleyen mahrukatçıların, hava sıcaklıklarının düşmesine rağmen bu beklentilerinden henüz bir sonuç alamadıkları bildirildi.


  Şimşek, IMF’yi Türkiye’ye dâvet etti

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, IMF Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgianni başkanlığındaki IMF heyetini Stand-By Düzenlemesi’nin Yedinci Gözden Geçirme çalışmaları kapsamında Türkiye’ye dâvet etti.


  Otomotivde yıl sonu kampanyaları

Otomotiv firmaları, 2007 yılını yüksek satış rakamları ile kapatmak için aralık ayına özel cazip kampanyalar düzenliyor.


  25 yılını dolduran şirketlere başarı belgesi

Kayseri Ticaret Odası, 25 yılını dolduran şirketlere törenle başarı belgesi verdi.


  Boydak’a istihdam ödülü

CNBC-e tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’İş Dünyasının En İyileri Ödülleri’’, sahiplerini buldu.


  Ülker müşteri memnuniyetinde lider

Açıklanan endek sonuçlarına göre Ülker, Bisküvi ve Şekerleme sektöründe 86, Süt ve Süt Ürünleri sektöründe 88, Sıvı Yağ sektöründe 86, Dondurma sektöründe 85 puan alarak ilk sırada yer aldı.


  Vergi borçlularına haciz

Rize Defterdarı İhsan Özbay, Rize’de 385 mükellefin banka hesaplarına vergi borçları karşılığında haciz şerhi koydurulduğunu söyledi.


  Fitch, Kuveyt Türk’ün notunu arttırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu FitchRatings, Türkiye’nin kredi notu ile ilgili yaptığı son düzenleme çerçevesinde, Kuveyt Türk’ün kredi notunu yükseltti.


  İşsizlik ödeneği alanlar dikkat!

Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Manisa İl Müdürü Yüksel Uçar, işsizlik ödeneği alanların, 6 ay sonra SSK İl Müdürlüğü’ndeki sağlık karnesi servisinden ödeneğin süresini gösteren sağlık ve kimlik belgelerini işletmemeleri halinde maaşlarının kesileceğini söyledi.


  ABD ekonomisinde durgunluk ihtimali büyüyor

Amerikan Merkez Bankasını (FED) geçtiğimiz yıla kadar 18,5 yıl boyunca yöneten Alan Greenspan, Amerikan ekonomisinde durgunluk ihtimalinin yükseldiği uyarısında bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri