Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Terör ortak tehdit

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tom Casey, Türkiye, Irak ve ABD’nin, PKK terörizmini ortak tehdit olarak gördüğünü ve ABD’nin, bu tehdide karşı beraber çalışıldığını görmek istediğini söyledi.


Pakistan’da tren faciası

Pakistan’da Kurban Bayramı için tatile gidenlerle dolu bir ekspres yolcu treninin raydan çıkması sonucu ölenlerin sayısının 58’e yükseldiği, yaralı sa

Putin’in başbakanlığı tartışılıyor

Rusya parlamento seçimlerinin ardından Kremlin’e oturacak adayı da belirlemenin rahatlığı içine girerken, kamuoyunda ilginç bir tartışma başladı. Eko


  Pentagon’un Irak raporunda İran suçlandı

Pentagon, Irak’ta son 3 ay içinde güvenlik alanında “önemli ilerlemeler” olduğunu bildirdi. Pentagon’un 3 aylık Irak raporunda, Irak’ta Eylül, Ekim ve Kasım ayları içinde “güvenlik alanında önemli ilerlemeler kaydedildiği, yerel ve bölgesel planda bir uzlaşma dinamiği olduğu, ekonomik alanda da ilerleme sağlandığı” belirtildi.


  Irak hükümetinin operasyon açıklaması

Irak hükümet sözcüsü Ali El Dabbağ, Türkiye’nin terör örgütü PKK’ya yönelik kuzey Irak operasyonunun devam etmesini beklemediklerini söyledi.


  Reformcu Yahudilerden “diyalog” kararı çıktı

ABD’deki en büyük Yahudi topluluğu olan “Union for Reform Judaism (Reformcu Yahudilik Birliği)” iki yılda bir gerçekleştirdiği büyük kongresini, California’da gerçekleştirdi.


  BM 1 yıl uzattı

BM Güvenlik Konseyi, Irak’taki çok uluslu gücün görev süresini 1 yıl uzattı.


  Tayvanlılar camilere koştu

Kurban Bayramı Tayvan’da da büyük bir coşkuyla yaşanıyor. Tayvanlı Müslümanlar bayram namazı için camileri doldurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri