Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

2007 kayıp yıl

Öncekiler gibi 2007 yılını da küçük işletmeler için ‘’kayıp yıl’’ olarak nitelendiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf ve sanatkarların geride bırakılan yılda uygulanan yüksek faiz, düşük kur politikası nedeniyle ezildiğini, bu ekonomi politikalarıyla reel sektörün ve üreticilerin adeta cezalandırıldığını öne sürdü.


Hesapsız kredi tuzağına düşmeyin

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, bayram ve yılbaşı öncesi, tüketicileri gelecek günlerini krize sokacak ‘’hesapsız kre

Körfez sermayesine ‘kira sertifikası’ teklifi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz, daha fazla körfez sermayesinin Türkiye’ye çekilebilmesi için ‘kira sertifikası’ denen e


  IMF derin kriz beklemiyor

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, küresel piyasalarda bir ‘’derin kriz’’ beklemediğini söyledi.


  Turizmde KDV indirimi yılbaşında

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, turizm sektöründeki KDV indiriminin yılbaşında başlayacağını belirterek bunun turizm camiasını sevindirdiğini söyledi.


  Çimento üretiminde rekor

Türkiye’nin çimento üretimi, Eylül sonu itibarıyla 38 milyon tonu buldu.


  Sebze fiyatları ucuzladı

Antalya’da, Anadolu tüccarının sebze talep etmemesi ve Toptancı Hali’ne çok miktarda ürün girişi nedeniyle sebze fiyatları düşüş gösterdi.


  Enerji sıkıntısı ‘tasarruf’la aşılır

Türkiye’de ‘’önümüzdeki yıllarda yaşanması beklenen enerji sıkıntısının aşılması için yapılması gereken en önemli uygulamanın, tasarrufa yatırım’’ olduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri