Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray son çeyrekte vuruyor

Liderliği son haftada aldığı beraberlikle kaybederek ilk yarı sonunda 3. sıraya inen Galatasaray, bu sezon rakiplerini son çeyrekte vuruyor.

Sarı-kırmızılılar, ilk yarıda 29 kez rakip fileleri havalandırırken, bunların yüzde 41.37'sini (12) 76 ile 90. dakikalar arasında attı. Maçların son bölümünde açılan Galatasaraylı futbolcular, 80. dakikadan sonra ligin kaderini belli eden 10 gol buldu. Galatasaray, attığı gollerin yüzde 69'unu ise ikinci yarılarda rakip filelere gönderdi. ''Cim bom'', oynadığı 17 maçın ilk yarılarında toplam 9 gol bulabilirken, ikinci yarılarda ise 20 gol kaydederek maçları kazanmasını bildi. Sadece Ankaraspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği OFTAŞ spor maçlarında gol atamayan sarı-kırmızılılar, diğer tüm maçlarda gol atmayı başardılar. Galatasaray, ilk yarıdaki en farklı galibiyetini 6-0'lık skorla Konyaspor'a karşı alırken, Çaykur Rizespor'u da 4-0 yendi.

VOLKAN: ZORLANDIM

Sezon başında Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve sezon başında oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların gönlünü kazanan Volkan Yaman, form düşüklüğünü yoğun maç temposuna bağladı. Antalyaspor'da oynarken haftada tek maç yaptıklarını belirten Volkan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, 'Antalyaspor'da haftada 1 maç oynuyordum. Ancak Galatasaray'da genel olarak haftada 2 maç oynanıyor. Yoğun maç temposuna ayak uydurmakta zorlandım'' dedi. İlk yarıyı istedikleri yerde bitiremediklerini belirten Volkan, ikinci yarı için de umutlu açıklamalar yaptı. Volkan, sezonu lider bitirmek istediklerini kaydederken, genç bir ekipte bulunduğunu, hedeflerinin de UEFA Kupası, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda en iyi sonuçlar almak olduğunu kaydetti.

28.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  RONALDO'YA TALİP OLMADIK

  Selçuk Şahin: Ligde tüm önemli rakiplerimizi yendik

  Ligin en hızlı golcüsü Umut Bulut

  G.Saray son çeyrekte vuruyor

  İbrahim Akın İstanbul Büyükşehir Belediye'de

  Basketbolda yurtdışına antrenör transferi

  Patlayıcı madde atan taraftar para cezası aldı

  Hagi: En güzel golüm Türkiye'ye

  Yeni G.Saraylı Emre A.Gücü'ne veda etti

  G. Saraylılar fidan dikecek

  Hidayet, Knicks'e patladı


 Son Dakika Haberleri