Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Butto’nun partisi seçim kampanyasını askıya aldı

Pakistan’da iktidar partisi, seçim kampanyasını durdurduğunu açıkladı. Devlet Başkanı Pervez Müşerref’i destekleyen Pakistan Müslüman Birliği’nin (PMB) sözcüsü Tarık Azim, ülkedeki durumu göz önüne alarak seçim kampanyasını askıya aldıklarını bildirdi.


Pelosi: Butto suikastı sorgulanmalı

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Pakistan’a daha fazla yardımda bulunmadan önce, Benazir Butto’nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı ve

Saddam’ın mezarına ziyaretçi akını

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in asılmasının birinci yıldönümünde yüzlerce kişi devrik liderin mezarını ziyaret ediyor. Aralarında öğrencilerin


  Yemen’in denge adamı vefat etti

Yemen’in Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih’ten sonraki en güçlü adamı olarak görülen Meclis Başkanı Abdullah Bin Hüseyin El Ahmar’ın öldüğü bildirildi.


  Sudan’da çatışmada onlarca kişi öldü

Sudan’da kuzey ve güney eyaletlerini ayıran hatta güney ordusuyla kuzeyli bir Arap kabilesi arasında çıkan çatışmalarda onlarca kişinin öldüğü bildirildi.


  Taliban, özel güvenlikçilere saldırdı

Afganistan’da Taliban militanları özel güvenlik konvoyuna roketatar saldırısı düzenledi.


  Taliban komutanı azl emrini reddetti

Afganistan’ın güneyindeki Taliban komutanı Mansur Dadullah, görevden alınması yönünde kendisine ulaştırılan emre uymayı reddetti.


  Amerika’ya göçmen yağıyor

Amerikan Nüfus Dairesi resmî sitesinde yer alan bilgiye göre, 1 Ocak 2008 günü ülke nüfusu, 303 milyon 146 bin 284 olacak.


  NASA, arızayı hâlâ gideremedi

Mekik programı müdürü Wayne Hale, “yakıt sensörlerindeki arıza ihtimalinin sıfıra indirilmesi için Atlantis uzay mekiğinin 10 Ocak’taki fırlatma işleminin birkaç gün ya da bir-iki hafta daha ertelenebileceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri