Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Necati'nin Galatasaray özlemi

Ankaraspor'a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş, G.Saray'da kadro dışı bırakılmasının Avrupa'ya gitme yolunda önünü kestiğini söyledi. Yaşadığı olayın kendisini G.Saray'dan soğutmadığını belirten Necati Ateş, ''Bu kırgınlık da içimdeki G.Saray sevgisinden oldu. Bugün G.Saray bana ne zaman gel derse ben koşa koşa gitmeye hazırım" dedi.


Yıldırım: Büyümemizi kimse engelleyemez

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni yılda, kulübün 100. yılında elde ettikleri başarıların daha fazlasını yaşamanın planlarını yapmak zorund

Cavcav'dan Aziz Yıldırım'a övgü

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, yakın dostu olan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı yerden yere vururken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na


  Mısırlı Abdullah Konya'dan ayrıldı

Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Dağlı, Mısırlı oyuncu Muhammed Abdullah ile yolların ayrıldığını, oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini söyledi.


  K.Yaka'lı Emrah'a Kasımpaşa talip

Karşıyaka'nın sezon başında Yozgatspor'dan transfer ettiği Emrah Umut'a Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa talip oldu.


  Hidayet muhteşem oynadı

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Charlotte Bobcats'i 104-95 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 28 sayıyla tamamlayarak, takımının en skorer ismi oldu.


  Holosko'nun ilk idmanı

Beşiktaş, Süper Lig ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Filip Holosko da antrenmana çıktı. İstanbul'a Cumartesi günü gelen Holosko, dün ilk kez siyah-beyazlı takımın antrenmanına katıldı.


  G.Saray, Hakan'ın parasını ödemiyor

Vestel Manisapor Kulübü başkan yardımcısı Arif Koşar, "Galatasaray gibi güzide bir kulübün satın aldığı Hakan Balta'nın aylık taksitlerini ödememesi bizi son derece üzüyor" dedi.


  Nadal'ın hedefi Pekin 2008

Dünya ikincisi İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 2008 Pekin Olimpiyatları'nı hedeflediğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri