Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kıssadan 2.hisse

Bahçelievler Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen "Kısadan Hisse Kısa Film Günleri"nin, 12-16 Mart 2008 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Bahçelievler Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türk sinemasına destek sağlamak, üretici isimlerin sinema sektörüne tanıtılması ve özellikle gençlerin san'atsal duyarlılıklarının geliştirilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla ikinci kez Kısa Film Günleri'nin düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, 12-16 Mart 2008 tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Kısadan Hisse Kısa Film Günleri'ne, ulusal düzeyde bütün profesyonel ve amatör san'atçıların kurmaca, canlandırma, deneysel, belgesel ve animasyon türlerinde üretilmiş filmleriyle katılabilecekleri kaydedildi.

Kısa Film Günleri'ne son müracaat tarihinin 22 Şubat 2008 olduğu, kabul edilen filmlerin 25 Şubat 2008'de bütün katılımcılara bildirileceği belirtilen açıklamada, faaliyete daha önce bir festivale katılmış ya da ödül kazanmış eserlerle de başvurulabileceği ifade edildi.

Açıklamada, faaliyet kabul edilen bütün filmlerin gösteriminin yapılacağı ve eser sahiplerine katılım belgesi verileceği kaydedilerek, Kısa Film Günleri kapsamında ayrıca panel, söyleşi, atölye çalışması ve özel gösterimler gerçekleştirileceği bildirildi.

02.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  "Tehlikeli" ihtimal

  Tokyo'daki "Topkapı Sarayı"na Japon ilgisi

  ''2007 yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri'' açıklandı

  2008 "Yahya Kemal Yılı"

  Kıssadan 2.hisse

  Tiyatroya 1.2 milyon YTL destek


 Son Dakika Haberleri