Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Fransız dergisinde

Fransız ONZE dergisi, Ocak ayı sayısında Fenerbahçe'ye 8 sayfa ayırdı. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan haberde, derginin kulübün ekonomik durumundan, teknik direktör Zico'ya ve 100. Yıl kutlamalara kadar pek çok konuda bilgiler verdiği bildirildi.

Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ile de bir röportaj yapan ONZE Dergisi, Fenerbahçe için, ''100. yılını tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi eleme turuna katılarak kutladı'' yorumunu yaptı.

KADIKÖY'DE URFA'YI KONUK EDİYOR

Öte yandan Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu 4. hafta karşılaşmasında bugün Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertli takım, grupta lider durumda bulunan rakibini yenerek üçüncü maçında ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Appiah, Kezman, Deniz ve Serdar ile sporculara yönelik askerlikle ilgili yasada değişiklik yapılmaması nedeniyle yurt dışında kendisine kulüp arayan Tümer takımdaki yerlerini alamazlarken, Alex'in de yine bu karşılaşmada riske edilmeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Hakan Sivriservi yönetecek.

16.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbola soğuk damgası

  F.Bahçe Fransız dergisinde

  Trabzonspor'a genç kaleci

  Bobo: Kalmak istiyorum

  Köln, Antalya'da kampa girdi

  Efes, liderle karşılaşıyor

  FIBA'da Fenerbahçe CSKA ile oynuyor

  Okur, 9 sayıda kaldı

  Ahmet Dursun tekrar Kocaeli'de


 Son Dakika Haberleri