Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Fener'in M. Topuz ısrarı

Sarı-lacivertliler, Appiahı'ın sakatlığı ile orta sahada yaşadığı sıkıntıyı çözmek adına mutlaka transfer edilmesini düşündüğü Mehmet Topuz için son olarak, 'Eğer satmak isterseniz talibiz' teklifini sundu. Kayserispor ise Mehmet Topuz'un sezon sonuna kadar transferlerinin düşünmediği açıkladı..

Kayserispor'un yıldız futbolcuları Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'a büyük takımların ilgisi ve transfer teklifleri devam ediyor. Ligde, ara transferde döneminde Mehmet Topuz için teklif veren Fenerbahçe Kulübü, en azından sezon sonu için yönetimden söz almak istedi. Kayserispor, sezon sonuna kadar her iki futbolcusunu göndermeyeceğini açıkladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ikinci kez Kayseri'ye gelişi ise bu iki futbolcunun Beşiktaş'a transfer edilmesi adına teklif verildiği şeklinde değerlendiriliyor.

SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Fenerbahçe'den teklif geldiğini doğrulayan Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, kulüp olarak Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı sezon sonuna kadar göndermeyi düşünmediklerini açıkladı. Yücel Şahin, 'Eğer satmak isterseniz talibiz' şeklinde Fenerbahçe takımının teklifinin devam ettiğini anlatarak, "Sezon sonuna kadar transferlerini düşünmediğimiz bu futbolcularımızla ilgilide kulüple herhangi bir parasal konuşmada olmadı." diye konuştu.

SAĞLAM DA İKİSİ İÇİN GELMİŞTİ

Kayseri'ye kısa zaman aralıklarıyla ikinci kez ziyaret eden Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın bu ziyaretleri Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile ilgili olduğu değerlendiriliyor. İlk ziyaretinde, daha önce böyle bir teklifleri olduğunu hatırlatan Sağlam, "Kayserispor Kulübü her iki futbolcusunu satmayacağını açıklamıştı' ifadesine yer vermişti. Son olarak Kayseri'ye gelen Ertuğrul Sağlam, Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanan maçını izledi. Mehmet Topuz'un gelen transfer teklifi ile ilgili olarak kulübüyle ortak hareket edeceği öğrenildi. Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünen Mehmet Topuz, sezon sonunda kulüpler arasında yapılacak görüşmelerin olumlu sonuçlanabileceği kanaatinde. Bu teklifler ve görüşmeleri etkilenmemek için fazla dikkate almayan Mehmet Topuz'un hedefinde ise, Kayserispor'un bu sezon önemli bir başarı elde ederek ligi tamamlaması düşüncesi hakim.

22.01.2008


 

G.Saray revire döndü

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar sürekli artarken, sarı-kırmızılı ekip adeta revire döndü. Dr. İlker Yücesir, Hakan Şükür'ün soğuk algınlığı başlangıcının bulunduğunu ve tecrübeli futbolcunun buna rağmen maçta oynadığını söyledi. Yücesir, Sarıyer maçında sakatlanan Hasan Şaş'ın durumunun tespit edilmesi için bugün MR çekeceklerini bildirdi.

Kulüp doktoru İlker Yücesir, basın mensuplarına sakatlıklarla ilgili bilgi verdi. Yücesir, Bursa maçında sol ayak bileği burkulan Hakan Balta'nın Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak Gençlirbirliği OFTAŞ Spor ve hafta sonundaki Ankaragücü maçlarında forma giyemeyeceğini açıkladı. Lincoln'un koşulara başlayacağını açıklayan İlker Yücesir, sakatlığın durumunun iyi seyrettiğini dile getirerek, ''Takıma ne zaman katılacağını net olarak söyleyemeyiz. Ancak 1 hafta 10 gün içinde takımla çalışmalara başlayabileceğini düşünüyoruz'' dedi.

HAKAN ŞÜKÜR HASTA

Dr. İlker Yücesir, Hakan Şükür'ün soğuk algınlığı başlangıcının bulunduğunu ve tecrübeli futbolcunun buna rağmen maçta oynadığını söyledi. Hakan'ın şikayetlerinin arttığını kaydeden İlker Yücesir, ''Bu nedenle tedbir olarak istirahat etmesini ve ilaç tedavisini sürdürmesini uygun gördük. Hakan takımla birlikte Ankara'ya gidecek. '' diye konuştu.

ŞAŞ'IN MR'I ÇEKİLECEK

Yücesir, Sarıyer maçında sakatlanan Hasan Şaş'ın durumunun tespit edilmesi için bugün MR çekeceklerini bildirdi. Hasan'ın bileğinde yürürken ağrı olduğunu anlatan İlker Yücesir, ''Ödemin geçmesini bekledik. Bileğinde bizi biraz zorlayacağa benzeyen problem var. Bugün hala yürürken ağrısı var. Sakatlığının uzun süre alacağını düşünüyoruz'' dedi.

AYHAN DÖNÜYOR

Ayhan'ın şikayetlerinin hafiflediğini belirten Yücesir, futbolcunun iyi hazırlandığını kaydetti.Yücesir, Ayhan'ın sakatlığının beklenenden uzun sürdüğünü anlatarak, ''Hedefimiz Ayhan'ı Bursaspor maçında oynatmaktı ama hafta içinde bunun mümkün olmadığını gördük'' açıklamasını yaptı.

SERVET'E DİYET

Servet'in Bursasspor maçında çok ciddi bir problem yaşadığını söyleyen İlker Yücesir, ''Dilinde ciddi bir yarık ve yırtık oluştu. Ama şu anda sağlık açısından bir riski yok. Beslenmesi için özel bir diyet hazırlandı. En büyük sıkıntısı beslenme olur" diye konuştu.

22.01.2008


 

Trabzonspor'dan Ulusoy'a sert tepki

Trabzonspor Kulübü Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un gider ayak Trabzonspor'dan intikam almaya devam ettiğini öne sürdü.

Başer, yaptığı açıklamada, bu sezonun ilk haftasından itibaren Trabzonspor'un puanlarının gasp edildiğini iddia ederek, ''Haluk Ulusoy, gider ayak Trabzonspor'dan intikam almaya devam ediyor. Ama bu iş 14-15 Şubat'ta bitecek'' dedi. Ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçının hesabını Trabzonspor'un meşru zeminlerde soracağını daha önce söylediklerini dile getiren Başer, şöyle devam etti:

''Bunun yeri de meşru zeminler, genel kurullardır. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını, hakemini seyrettik. Hakem emir kuludur. Kendisine verilen talimatları yerine getirmiştir. Çok fazla yapacak şeyi yoktur. Bu tur şeyleri yaşamasaydık, şimdi puan cetvelinde ilk 2 içinde olurduk. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaşananlar bizi olumsuz etkiledi. En azından şu anda transfer yapmaya kalktığımız zaman herkesin gelmek istediği bir takım olurduk.''

Başer, Sadri Şener'in listesinde yer alan Trabzonspor'un eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu'nun transferi birlikte yapalım yönünde yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi. Sadri Şener'in ertelenen genel kuruldan sonra başkan adaylığını net olarak açıklamadığını ifade eden Başer, ''Önce aday olduklarını açıklayacaklar. Göreve gelirlerse o zaman kendileri transferi yaparlar. Bunlar timsah gözyaşları. Bugüne kadar destek vermediler de şimdi mi akılları başlarına geldi. Yönetimlerde süreklilik vardır. Son dakikaya kadar herkes görevini yapar'' diye konuştu.

22.01.2008


 

Lucescu'nun özlemi

G.Saray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Türkiye'yi çok sevdiğini, hiçbir zaman unutmadığını belirterek, "Türkiye'yi her zaman çok özlüyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Türkiye olacak" dedi.

Antalya'da kamp yapan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk futbol takımının teknik direktörü Mircea Lucescu, Donetsk'den sonra tercihinin direkt Türkiye olacağını söyledi. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü olan ve halen Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, Türkiye'yi çok sevdiğini, hiçbir zaman unutmadığını belirterek, "Türkiye'yi her zaman çok özlüyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Türkiye olacak" dedi. Türkiye liglerindeki önemli maçları takip ettiğine işaret eden Lucescu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de sporu, özellikle önemli maçları takip etmeye çalışıyorum. Şu anda Sivasspor lider. Çok iyi bir takım. Sivas lider, ama bana göre şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'ın UEFA maçları şampiyonlukta etkili olur. Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa maçlarına ağırlık vereceklerdir. Bu nedenle de lige fazla asılmayabilirler. Bu nedenle şampiyonlukta Beşiktaş; Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre biraz daha şanslı."

Lucescu, Türkiye liglerinde şu anda oynayan en iyi oyuncuların kendisine göre Fenerbahçe'de oynayan Roberto Carlos ve Alex De Souza olduğunu da belirterek, "Fenerbahçe'den Roberto Carlos ve Alex'i çok beğeniyorum. Onları takip ediyorum. Özellikle Alex çok iyi bir oyuncu" diye konuştu.

22.01.2008


 

Vehbi Emre 26 Ocak'ta start alıyor

26. Uluslararası Golden Grand Prix Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası İstanbul'da yapılacak.

Bağcılar Spor Salonu'nda 26-27 Ocakta gerçekleştirilecek turnuvaya Türkiye, Azerbaycan, Mısır, Amerika, Tunus, Beyaz Rusya, Romanya, Ürdün, Özbekistan, Ukrayna, Kazakistan ve Yunanistan'dan yaklaşık 150 sporcu katılacak. Türkiye turnuvada tüm kilolarda madalya almanın yanı sıra takım halinde şampiyonluğu da hedefliyor. Turnuvada birinci olan sporculara 3 bin, ikincilere 2 bin ve üçüncülere ise bin dolar para ödülü verilecek.

22.01.2008


 

Ganalı Muhammed G.Birliği'nde

Süper Lig'de zor günler geçiren Gençlerbirliği, Ganalı Adamu Mohammed ile 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıllığına anlaştı.

Gana Birinci Ligi takımlarından Asante Kotoko takımından transfer edilen 25 yaşındaki Mohammed, ön libero mevkinde görev yapıyor. Mohammed'in takımı, kendi liginde geçen sezon şampiyonluğu elde ederken, bu yıl da lider durumda bulunuyor. Ganalı futbolcuyla bugün resmi mukavele yapması bekleniyor.

22.01.2008


 

Tekvandoda elemler başlıyor

Tekvandoda 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası elemeleri İstanbul'da yapılacak.

26-27 Ocakta Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenecek müsabakalara 42 ülkeden 131 sporcu katılacak. Türkiye, erkeklerde 68 kiloda Servet Tazegül ve 80 kiloda Bahri Tanrıkulu ile bayanlarda 57 kiloda Azize Tanrıkulu ve 67 kiloda Sibel Güler ile kota şansı arayacak. Sporcular sıkletlerinde ilk 3'e girdikleri taktirde olimpiyat kotalarını doldurmuş olacak.

22.01.2008


 

Beşiktaş potada Fransız Chalon'u konuk ediyor

ULEB Cup'ın namağlup tek takımı olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, (B) Grubu'ndaki son maçında bugün Fransa temsilcisi Elan Chalon ile karşılaşacak.

BJK Akatlar Cola Turka Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. (B) Grubu'nda namağlup liderliğini sürdüren siyah-beyazlılar, Fransa'daki ilk maçta rakibini 73-64 mağlup etmişti. Beşiktaş, 9 galibiyetle grubun zirvesinde yer alırken, Elan Chalon ise 5 galibiyet, 4 yenilgiyle 4. sırada bulunuyor. Bu arada siyah-beyazlı taraftarların rahat ulaşımı için hizmete sokulan servislerin, Elan Chalon maçı için bugün saat 18.00'de, Beşiktaş eski Tansaş önünden hareket edeceği bildirildi.

22.01.2008


 

Futbol sevdalısı cami imamı

Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Erbeyli köyünde imamlık yapan Faruk Akyay, futbola olan tutkusu ile gençlere örnek oluyor.

İlahiyat Fakültesi mezunu 11 yıllık imam Akyay (29), açıklamada, köy takımının yöneticiliğini yaptığını, ancak futbol oynamak istediğini, lisans çıkartacağını belirtti. Akyay, şöyle konuştu:

''Futbolu seviyorum. Lisansım çıkarsa futbol oynamaya başlayacağım. Çocukluğumdan itibaren futbola ilgi duyuyorum. Özellikle üniversitede okurken futbola daha da çok ilgi duydum. Spor aslında değer teşkil eder. Bütün imamlar olarak spora biraz daha yakından ilgi duymamızda fayda var diye düşünüyorum. Geleceğimiz açısından, çocuklarımızın geleceği açısından gençlerin içinde var olan potansiyeli burada harcamasının doğru olacağı düşüncesindeyim.''

22.01.2008


 

Nihat İspanya'da haftanın en iyi 2. ismi

İspanyol spor gazetelerinden As, haftanın en iyi ikinci oyuncusu olarak Villarreal'de oynayan Nihat Kahveci'yi seçti.

Valencia'yı 3-0 yendikleri maçta bir gol atan, bir de gol attıran Nihat için, "Valencia'ya karşı futbolda gösterilebilecek her şeyi gösterdi" diye yazan As, Türk futbolcu için "mükemmel" yorumunda bulundu.

"Real Sociedad'daki ilk yıllarına dönüş yaptığı" belirtilen Nihat'ın, ligde geride kalan 20 haftada 11 gol attığı, La Liga'daki rekorunun, Real Sociedad'ta 2002-2003 sezonunda kaydettiği toplam 23 gol olduğu hatırlatıldı.

Villarreal'in şu anda en golcü oyuncusu olan Nihat, aynı zamanda, 20 hafta içinde en fazla gol atan oyuncu olarak kulüp tarihine de geçerken, sadece şu anda Atletico de Madrid'de oynayan Diego Farlon, Villarreal'de iken 2004-2005 sezonunda bu başarıya ortak olabilmişti.

La Liga'da gol krallığı yarışmasında Nihat'ın önünde 13'er golle Zaragoza'dan Diego Milito ve Getafe'den Luis Fabiano, 12 golle de Real Madrid'den Van Nistelrooy bulunuyor.

22.01.2008


 

Mehmet Yıldız-Cvetkov ikilisi 2 maçta 4 gol attı

Lider Sivasspor'un forvet hattında oynayan İvan Petrov Cvetkov-Mehmet Yıldız ikilisi, ikinci yarının ilk 2 maçında attıkları goller ve ortaya koydukları futbolla göz doldurdu.

Sivasspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olan Mehmet Yıldız ile İsrailli golcü Pini Felix Balili'nin sakatlanmasının ardından ilk 11'de şans bulan Bulgar golcü Cvetkov, kırmızı-beyazlı ekibin forvet hattında iyi bir ikili oluşturdu.

Kırmızı-beyallıların önceki hafta 2-0 kazandığı Trabzonspor maçında 1'er kez fileleri havalandıran Cvetkov ve Mehmet Yıldız, geçen hafta yine aynı skorla galip geldikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da 1'er gole imza atarak haftayı boş geçmedi. Mehmet Yıldız, İstanbul ekibinin filelerini havalandırarak gol sayısını 9'a yükseltti. Bu sezonki 2. golüne imza atan Cvetkov ise forma şansı bulduğu maçlarda Balili'yi aratmadı. Son 2 maçta 2'şer gol atan Cvetkov ve Mehmet Yıldız, ikinci yarının ilk 2 maçında ''Yiğidolar''ı galibiyete taşıyan isimler oldu.

22.01.2008


 

Sivasspor zirveye yerleşti

Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçta, lider Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Mehmet Yıldız ve 67. dakikada Cvetkov attı. Aldığı bu galibiyetle puanını 43'e çıkaran kırmızı-beyazlılar, ligin 19. haftasında da liderliğini sürdürdü. Bursaspor'u konuk eden Galatasaray ise Nonda'nın ayağından 24. dakikada bulduğu tek golle 3 puanın sahibi olurken, lider Sivasspor'un 1 puan gerisinde 42 puan ile 2. sıraya yerleşti.

Gaziantepspor deplasmanından Kemal ve Deivid'in 2'şer, Gaziantepspor'lu Metin'in kendi kalesine attığı 1 golle sahadan 5-0'lık farklı bir galibiyetle ayrılan Fenerbahçe 41 puanla 3. sırada, Kasımpaşa ile yaptığı ve 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan Nobre 2, Cisse ve Delgado'nun 1'er golleriyle sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş ise 40 puanla 4. sırada yer aldı. 28 golün atıldığı 19. haftada 3 maçı deplasman takımları, 5 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, Denizlispor, Ankaragücü karşılaşması ise berabere sonuçlanan tek maç oldu.

TOPLU SONUÇLAR

İstanbul Büyükşehir Bld.-Sivasspor : 0 - 2

Trabzonspor-Gençlerbirliği OFTAŞ : 1 - 2

Beşiktaş-Kasımpaşaspor : 4 - 2

Kayserispor-Konyaspor : 3 - 0

Ankaraspor-Vestel Manisaspor : 1 - 0

Denizlispor-Ankaragücü : 1 - 1

Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor : 4 - 1

Gaziantepspor-Fenerbahçe : 5 - 0

Galatasaray-Bursaspor : 1 - 0

20. HAFTANIN MAÇLARI

26 Ocak Cumartesi: Gençlerbirliği OFTAŞ - İstanbul Büyükşehir Belediyespo, Beşiktaş - Gaziantepspor. 27 Ocak Pazar: Vestel Manisaspor - Denizlispor, Kasımpaşa - Kayserispor, Konyaspor - Ankaraspor, Sivasspor - Fenerbahçe, Ankaragücü - Galatasaray. 28 Ocak Pazartesi: Bursaspor - Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor - Trabzonspor.

Seyhan Şentürk

22.01.2008


 

Nonda kurtardı

Ligde tehlikeli bölgeden kurtulmak isteyen Bursaspor ile şampiyonluk ipini bırakmak istemeyen G.Saray'ın mücadelesi müthiş oldu. Bir ara sahada İngiliz ligini andıran görüntüler vardı. Ancak bu agresif davranışların satır aralarında art niyetler gözlemledik.

Hakemin kötü niyetli davranışlarla, nizami mücadele ayırımını yapamaması futbolun icrasını dinamitleyen baş faktördü. Önündeki pozisyonlarda bu hataları yapan hakem Bülent Yıldırım'ın, geçmişini bilmediğim halde futboldan gelmediğini iddia ediyorum. Yoksa pozisyonlar süzülemeyecek cinsten değildi.

G.Saray kupada geçen hafta karşılaştığı Bursaspor'dan farklı bir takım buldu karşısında. Samet Aybaba kupa maçından gerekli dersi çıkarmış, takımını iyi dizayn etmişti. G.Saray'a oynayacağı boş alanlar bırakmadı. Neticeye etki edecek en teknik oyuncu Arda' yı kitleyince G.Saray pozisyon bulmakta zorlandı.

Geçen yazımdada belirttiğim gibi orta sahada oyun kurmakla görevli Mehmet Topal ve Barış sınırlı yeteneklere sahip diğer oyuncular. Baskı altında ancak bu kadar etkili olabiliyorlar. Kenarları da G.Saray'a kullandırmayan Bursaspor yapılan bir ıskayla G.Saray'a boyun eğmek zorunda kaldı. İlk 20 dakikanın dışında maça G.Saray'dan daha hakim olan taraftı.

Sevet, G.Saray'ın cengaver oyuncusu olmayı sürdürüyor. Katkısı çok fazla. Yeni transfer Emre, G.Saray'ın geleceğinde olabilecek niteliklere sahip. Nonda'nın alınması G.Saray için tam isabet olmuş. Bu maç onun fırsatçılığıyla kazanıldı.

Bursaspor iyi yolda. Samet Aybaba'ya sabrederlerse iddialı bir takıma sahip olabilirler. Bir hafta arayla izlediğim Bursaspor'u, çok farklı buldum. Yakışmayan iki oyuncu ise İsmail Güldüren ve kaptan Egemen. Gençlerden müteşekkil takımlarına hareketkeleriyle kötü örnek oluyorlar.

Said Okur

22.01.2008


 

Herkes suçlu..

Bir takım 3.dakikada gol atıp, son dakikada gol yiyip yeniliyorsa, ortadaki sorun çok derinlerde demektir. Bu sorun, yönetimi de, hocayı da, Trabzonspor'u da aşıyor. Artık, sular yükseldi, Trabzonspor yüzecek durumda değil. Daha doğrusu boğuldu boğulacak.

Gençlerbirliği Oftaş maçı gösterdi ki, Albayrak yönetiminin transfer ettiği oyuncuların tamamına yakını Trabzonspor'un oyuncusu değil(miş). Ersun Yanal'a sadece oyuncu değişikliklerinde kusur bulduk diyelim ya gerisi.Bu oyuncuları Yanal'ın ve Trabzonspor'un başına bela edenlere ne diyeceğiz? Bir takımda hocanın ve oyuncuların sonuçlara katkısı tartışılırken, Trabzonspor'a en fazla tesiri yönetimden geliyor.

Türkiye liglerinin en sıradan futbolcularını en büyük kulübüne kazandırdınız.

Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayabilecek oyuncuları elinizden yüksek bonservis bedelleriyle çıkarmanıza rağmen, tarihinin en borçlu Trabzospor'u ile bizi karşı karşıya bıraktınız.

Bir dünya yıldızı ve bir stad maketiyle koca Trabzonspor'u iki sene oyaladınız. Yirmi oyuncu, üç hoca, on beş yardımcı hoca, iki doktor transfer edip yine de işleri yoluna koyamadınız. Çok kötü takım kurduğunuz kalmadığı gibi çok kötü yönetim oluşturup Trabzonspor'u adeta kağıt üzerinde temsil ettiniz.

Seçim zamanı geldi ama havanız gelmedi seçimi yapmadınız. Havanız seçim havasında değildi çünkü. İlk kez sizin döneminizde futbolcular Trabzonspor'dan kaçma gitti. Trabzonspor'u soranlara, 'Aman aman sakın gitmeyin' dediler, bizim prestijimizle oynadılar.

Artık yönetim kurulunun bu takım üzerinde sadece seyircidir. Tıpkı şeref tribününde oturdukları gibi.. Son iki senede çok şey gördü bu camia. Şok yenilgileri, kaçan futbolcuları, üç değişik hocayı, yönetim yetersizliklerini..

Bir tek sizin gidişinizi görmedi.. Bir tek..

Kadir Bıyıklı

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri