Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze'ye şimdi de karanlık işkencesi

Gazze Şeridinin tek elektrik santralının fuel oil yokluğunu gerekçe göstererek şalteri indirmesi, Gazze Şeridinde yaşayanların yarıdan fazlasını karanlığa gömerken, Gazze şehrinde çoğunluğu kadın ve çocuk binden fazla kişi ellerinde mumlarla sokağa döküldü.


AB: Gazze'de toplu cezalandırma yapılıyor

AB Komisyonu'nun dışilişkilerinden sorumlu üyesi Benita Ferrero-Waldner, "Gazze'deki insanların toplu bir şekilde cezalandırılmasına karşıyım" dedi.

Lübnan askerleri İsrail uçaklarına ateş açtı

Lübnan ordusuna bağlı askerlerin, Lübnan'ın güneyinde üzerlerinde uçan İsrail uçaklarına ateş açtığı bildirildi. Üst düzey bir Lübnanlı yetkili, "Birk


  Şiddetli kış Nejad'ı topun ağzına getirdi

İran'da şiddetli kış, eleştiri oklarının Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'a yönelmesine sebep oldu. Ülkenin kuzey ve batı kesimlerinde doğal gaz kesintisi yüzünden soğuktan donanların olması, Ahmedinejad'a yönelik eleştirilerin dozunu artırdı.


  Hindistan, İsrail uydusunu fırlattı

Hindistan uzay kurumu, gece ya da bulutlu havada bile görüntü alabilecek gelişmiş bir İsrail keşif uydusunu yörüngeye fırlattı.


  İki Amerikan askeri öldü

Irak'ın farklı yerlerinde haftasonu meydana gelen olaylarda iki Amerikan askerinin öldüğü bildirildi.


  Amerikan ordusundan İran'a suçlama

Amerikan yönetimi, İran'ı sürekli olarak Irak'ın içişlerine karışmak ve şiddeti körüklemekle suçlarken ABD ordusu benzer bir suçlamada daha bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri