Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Eğitim ve kitap Çukurova'da buluştu

15-20 Ocak 2008 tarihleri arasında bir arada gerçekleştirilen "Çukurova Kitap" ve "Çukurova Eğitim" fuarları Adana ve çevre illerden gelen ziyaretçileri ağırladı. Fuarın kitap bölümünde Yeni Asya Neşriyat da yer aldı.



Özdenören: Gençlerden öğreneceklerimiz var

Bugüne kadar çoğunluğu hikâye ve deneme olmak üzere 31 eser ortaya koyan Rasim Özdenören, söylenmiş bir fikrin yazıya geçmemiş bile olsa hiçbir zaman ölmeyeceği kanaati taşıdığını belirterek, ''Ama onun muhatabını bulması kendi konjonktürüyle ilgili. Mutlaka günün birinde muhatabını bulur. Hiçbir fikir yoktur ki yüzlerce sene sonra bile olsa ortaya çıkmasın. Ama bir fikir bir defa söylendikten sonra kalır, itibar edilir veya edilmez ama o fikir kendi işlevini yürütür'' dedi.



Yıldırım Gürses Yalova'da anıldı

Yalova Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlediği konserle ünlü besteci ve ses sanatçısı Yıldırım Gürses andı.



Müzebüs'ün Nevşehir durağı

Türkiye'nin ilk sanayi müzesi olan Rahmi Koç Müzesi bünyesindeki gezici seyyar müze ''Müzebüs'', Nevşehir'de öğrencilerle buluştu.



Hadis ve Siret araştırmaları ödüllendirilecek

Meridyen Destek Derneği, İlahiyat yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasında Hadis ve Siret konulu yarışma düzenliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri