Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Borsalarda sert düşüş

ABD ekonomisine ilişkin kaygılar borsalarda sert düşüşe sebeb oldu. Asya borsalarında kayıplar yüzde 8'i aşarken, Avrupa'da da yüzde 5'i aşkın düşüşler var. İMKB dün ilk seansta 46 binin altına indi, dolar 1,21 YTL'nin üzerine çıktı.


Çalışana daha fazla vergi

Türk-İş Araştırma Müdür Yardımcısı Namık Tan, Gelir Vergisi dilimlerinin yüzde 7,2'lik yeniden değerleme oranı yerine enflasyon hedefi olan yüzde 4 or

KİPTAŞ'tan 397 YTL taksitle ev

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, daha önce Hadımköy 1.Etap'ta bin 12 konutun yapımının tamamlandığını şimdi de 2. Etap olarak 2 bin


  Ekonominin kalbi Davos'ta atacak

Siyaset ve ekonomi dünyasının önde gelen isimleri, bu yıl da 23-27 Ocak tarihleri arasında Davos'ta buluşacak. 35 yıldır İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında bu yıl ana tema işbirlikçi yenilikçiliğin gücü olacak.


  TÜGİK'te Genel Kurul heyecanı

2 Aralık 2006 tarihinde 2. Genel Kurul'unu gerçekleştiren Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) aradan geçen bir yıl zarfında Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yerini aldı.


  Kar ve buzla mücadeleye 198 milyon YTL'lik bütçe

Kar yağışı ve ülke genelinde etkili aşırı soğuklar sebebiyle meydana gelen buzlanmanın kara yollarında trafiği aksatmaması için Karayolları Genel Müdürlüğünün yapacağı 2007-2008 kış sezonunda yapacağı harcamanın 198 milyon YTL'yi bulacağı tahmin ediliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri