Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Windows işletim sistemli tek telefon Şubat'ta Türkiye'de

Dünyanın Windows Mobile iletişim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu DSTW 1 modeli Gençcell güvencesiyle Şubat ayından itibaren Türkiye'de satışa çıkacak.

General Mobile'in distribütörlüğünü yapan Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç, düzenlediği basın toplatısı ile DSTW 1'i tanıttı. Türkiye'ye gelen çift kart mobile telefonlarda beklentilerinin üstünde bir satış rakamına ulaştıklarını belirten Genç, "Bundan da aldığımız güçle birlikte General Mobile'ın çift sim kartlı Windows Mobile iletişim sistemli DSTW 1 modelini de Türkiye'ye getirdik" dedi.

DSTW 1'in iki hattı da aynı anda aktif olarak kullanılabilen Windows işletim sistemli tek telefon olduğunu belirten Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, telefonun 699 YTL+ KDV'lik fiyattan Şubat ayında piyasaya çıkarılmasının planlandığını söyledi. Telefonun teknik özellikleri hakkında da bilgi veren Gölcü şunları kaydetti: "DSTW 1 çift hat sahibi kullanıcılardan Windows mobile işletim sistemini tercih edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cep telefonu, 265 MB'lik hafızası ile bir cep bilgisayarı. Mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için EDGE hızında bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman maillerinize ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca Business Kart okuma özelliği ile de kullanıcılarını kartvizitleri taşımaktan kurtarıyor. OCR Kart Scanner özelliği ile Kartvizitleri okuyarak tüm bilgilerini telefonunuza alabiliyorsunuz"

Ümit Kızıltepe / İSTANBUL

24.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Unakıtan: Herkes dikkat etsin

  IMF: Piyasaların oturması zaman alır

  Borsada 2 günlük kayıp 26 milyar YTL

  Piyasalar yara sarıyor

  Telefonda sabit ücrete son

  Windows işletim sistemli tek telefon Şubat'ta Türkiye'de

  Ekonomi dalgayı atlatacak güçte


 Son Dakika Haberleri