Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Mevlânâ yılında görev alan semazenlere ödül

Konya Valisi Osman Aydın, 2007 Mevlânâ Yılı sebebiyle yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu san'atçılarını ödüllendirdi.

Konya Valisi Osman Aydın; UNESCO'nun 2007 Yılını Mevlânâ Yılı ilân etmesi sebebiyle, 2007 yılı içinde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı, Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu san'atçılarını Takdirname ile ödüllendirdi. Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu'nu ziyaret eden Vali Osman Aydın, çalışmaları izledi, daha sonra topluluk san'atçılarına tek tek takdirnamelerini dağıttı.

Vali Aydın, UNESCO tarafından 2007 yılının Mevlânâ Yılı ilân edilmesi sebebiyle, Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda program gerçekleştirdiğini söyledi. Aydın, topluluğun yıl içerisinde yaptığı faaliyetlerle, 117 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen, Hz. Mevlânâ'nın 734. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri'nde gösterilen yüksek icra kabiliyeti ve örnek hizmet anlayışı dolayısıyla bu takdirnamenin verildiğini ifade etti.

25.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  350 sayfada Kapalıçarşı

  Mevlânâ yılında görev alan semazenlere ödül


 Son Dakika Haberleri