Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Peygamberimize adanmış şiirler

KUBEDER Eğitim Kültür Camii Ve Çevre Derneği, Peygamber Efendimizi en güzel şekilde anlatılması ve edebiyatımıza yeni şairler ve şiirler kazandırılması gayesiyle şiir yarışması düzenliyor.

Herkesin katılabileceği yarışmada, her yarışmacı en fazla 2 şiir ile katılabilecek. Her tarzda yazılabileceği açıklanan şiirlerin daha önce her hangi bir yarışmaya katılmamış ve yayınlanmamış olması şartı aranıyor.

Yarışmada ödül alan ve jürinin belirleyeceği eserler kitap haline getirileceğini söyleyen KUBADER Eğitim Kültür Camii ve Çevre Derneği Başkanı Erkan Yenitaşlı, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz şiir yarışmasına 7’den 70’e tüm halkımızın katılmasının bekliyoruz. Amacımız, Sevgili Peygamberimizi (asm.) gelecek nesillere en güzel şekilde anlatmak. Peygamberimizi en iyi şekilde anlamalarını sağlamak. Türk Edebiyatımıza da katkıda bulunmak” dedi.

Birinciye 2.500 YTL, ikinciye 1.500 YTL, üçüncüye 1.000 YTL ve 5 şiire 500 YTL mansiyon ödülü verilecek yarışmanın jüri üyeleri Bestami Yazgan, Yusuf Dursun, Fazlı Karaman, Cemalettin Çelik, Mustafa Paşalıoğlu, Abdullah Arıdoru ve Nihat Güler.

Şiirler13 Nisan Pazar 2008 Saat 17:00 e kadar, [email protected] adresine gönderilecek.

Bilgi için:

Nihat Güler

0 (532) 701 84 95

[email protected]

17.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bursa kitapla buluşuyor

  Peygamberimize adanmış şiirler

  Ediz Hun’un kitapları sokak çocuklarına

  Tarihî köprü su altında kalabilir


 Son Dakika Haberleri