Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bankalar elden gidiyor

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdüllatif Şener, Türk finans sektöründe yabancılaşmanın yüzde 50’lere kadar ulaştığına işaret ederek, ‘’Bankalardaki yabancılaşma oranı yüzde 50’ye yaklaştı. Türkiye’deki finans sektörü elimizden çıkmak üzere’’ dedi.


MÜSİAD: Tarım olmadan kalkınamayız

Türkiye’nin gelişmesinin tarımın geleceğine bağlı olduğunu kaydeden Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, AB sür

Enflasyon mutfaktan çıkmıyor

Ankara Ticaret Odası, resmi istatistiklerde yıllık enflasyon yüzde 8,2’ye kadar gerilerken, halkın günlük hayatında en fazla tükettiği büyük bölümü gı


  Yurtdışında işçi çalıştırmaya düzen

Türkiye İş Kurumu, yurtdışında işçi çalıştırılmasına yeni düzen getirdi. Resmî Gazete’de yayınlanan yönetmeliğe göre, şirketler yurtdışında işçi çalıştırmak için tek tek her sözleşmeyi Kuruma onaylatmak zorunda olacak.


  Gerçek işsiz sayısı 4,4 milyon

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) işsiz sayısını 2 milyon 350 bin olarak açıklamasına karşın, gerçek işsiz sayısının 4 milyon 429 bin kişi olduğu belirlendi.


  Tüketici dostu ödülü İstikbal’in

İstikbal Mobilya; ‘Tüketiciyle Dost Altın Kalite” ödülünü aldı.


  Türk Patent Enstitüsü’nden Ülker’e Ödül

Ülker, Türkiye Patent Enstitüsü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Türk Patent Ödülleri”nde “Marka Başvuru Dalı”nda ödüle lâyık görüldü.


  Pardus e-devlet’in kullanımını kolaylaştırdı

Pardus, kullanıcıları için İnternet Vergi Dairesi’nde oluşturulan “PiSi Deposu” e-Beyanname düzenleme işleminin, hızlı ve kolayca yapılabilmesini sağlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri