Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail savaş peşinde

Lübnan’daki Hizbullah grubu, İsrail’in, Hizbullah liderlerinden İmad Mugniye suikastıyla yeniden savaş çıkarmaya çalıştığını, ancak böyle bir savaşı İsrail’in kaybedeceğini öne sürdü.


Talabani gelmeyebilir

Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin, Cumhurbaşkanı Gül’ün Türkiye’ye davetini kabul ettiğini, ancak şu an durum

Pakistan başbakanı Mart’ta atanacak

18 Şubat’taki genel seçimlerin ardından Pakistan’da yeni başbakanın Mart’ta atanacağı açıklandı.


  Rice: İran’a yaptırım için gerekçeler mevcut

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, İran’a yeni yaptırımlar için “mükemmel gerekçeler” bulunduğunu söyledi.


  Denktaş: Tanınma istemenin tam zamanı

KKTC’nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, uluslararası konjonktürün KKTC’nin tanınması talebi için çok uygun olduğunu belirterek, ‘’Tanınma istemenin tam zamanı’’dedi.


  ‘Kundakçı gördük’ ifadesi geri çekildi

Alman Südwestrundfunk (SWR) radyosu, Ludwigshafen kentindeki yangından sonra, binanın kapı eşiğinde bir kundakçı gördüğünü söyleyen Aylin ve Bedriye adlı kız kardeşlerin, bu ifadelerini geri çektiklerini bildirdi.


  Ermenistan’dan AB desteği

Ermenistan Devlet Üniversitesi Türkoloji Bölümü Başkanı Aleksandır Saferyan, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğini desteklediklerini söyledi.


  Fransa, İran’la diyalog istiyor

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İran’ın nükleer faaliyetleriyle ilgili sorunun müzakere ve diyalogla çözümünden yana olduğunu açıkladı.


  Amerikan uçağı düştü

Amerikan hava kuvvetlerine ait bir B-2 hayalet bombardıman uçağının, Guam’daki Andersen Hava Kuvvetleri Üssü’nde kalkıştan hemen sonra düştüğü belirtildi.


  Endonezya’da karikatür protestosu

Hz. Muhammed’e (asm) hakaret içeren karikatürlerin Danimarka gazetelerinde tekrar yayımlanması üzerine Endonezya’nın iki ayrı şehrinde protesto gösterisi düzenlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri