Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Cârî açık kırmızı alarm

Deutsche Bank Baş Ekonomisti Prof. Dr. Norbert Walter, cârî açığın bir kırmızı ışık olduğuna dikkat çekerek, “Sizi alarme eder. Bu nedenle uluslararası yatırımcılar Türkiye gibi ülkelere temkinli bakarlar, temkinli giderler” dedi.


TOKİ, konut satacak

Toplu Konut İdaresi , yaklaşık 2 ay içinde, yapımı tamamlanan veya halen sürmekte olan 8 bin 529 konutu satacak. TOKİ’den verilen bilgiye göre, konutl

Besiciler desteklenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, önlem alınmazsa 2013 yılında Türkiye’nin 164 bin ton et açığı vereceğine işaret e


  Kış turizmini Almanya ayakta tutuyor

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Volkan Şimşek, Antalya’da kış turizmini Alman turistlerin ayakta tuttuğunu söyledi.


  Konyalı'ya “Konukseverlik" ödülü

TUREB ödülleri sahiplerini buldu. “Konukseverlik” dalında KONYALI Topkapı Sarayı İşletme Müdürü Savaş Bulut ödüle lay


  Emekliler: Katkı Payı’ndan vazgeçilsin

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, emeklilerin sağlık haklarını kullanmada bir risk oluşturacağını belirttiği ‘’katılım payları’’ndan vazgeçmesini talep etti.


  Singer aldılar, kazandılar

Dikiş makinası ve aksesuar üretiminde dünya lideri Singer’in, 300 YTL’lik alışveriş yapan müşterilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği “Hayallerinize Bir Singer Kadar Uzaktasınız” kampanyası sonuçlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri