Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kıbrıs’ta soğuk savaş dönemi aşıldı

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Kıbrıs Rum kesimindeki “başkanlık” seçimini kazanan Dimitris Hristofyas’ı kutlayarak, “BM gözetiminde kapsamlı çözüm müzakerelerinin geciktirilmeden başlatılması” çağrısı yaptı.


İsrail’den insan zincirine polis kordonu

Gazze Şeridi’nde ablukayı protesto için binlerce insan kuzeyden güneye doğru toplanmaya başladı. Hamas’ın El Aksa radyosu, Beyt Hanun’dan Refah’a, ar

Iraklı Kürtler ile ABD ilişkileri gerginleşti

ABD’de yayımlanan Christian Science Monitor gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya karşı Irak’ın kuzeyinde düzenlediği operasyonlard


  Arnavutluk Dışişleri Bakanı geliyor

Arnavutluk Dışişleri Bakanı Lulzim Basha, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan’ın davetine icabetle 25-27 Şubat tarihleri arasında Türkiye’ye resmî ziyarette bulunacak.


  Pakistan’da saldırıda bir general öldürüldü

Pakistan’ın Ravalpindi şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda bir generalin öldüğü bildirildi.


  CIA uçaklarında İngiliz komandoları

Eski bir İngiliz SAS komandosu olan Ben Griffin, “ABD’nin işkence uçaklarıyla dünyanın çeşitli yerlerine götürdüğü zanlıları sorgulama sürecine İngiliz Özel birliklerinin de müdahil olduğunu” öne sürdü.


  ‘Hitler’ ve ‘Frankenstein’ oy peşinde

Hindistan’ın Meghalaya eyaletinde 3 Mart’ta yapılacak seçimler, Adolf Hitler, Frankenstein, Romeo, Billy the Kid ve Newton isimli birçok adayı karşı karşıya getirecek.


  Nuh’un gemisinde aşure

Amerika’da faaliyet gösteren Philadelphia Diyalog Forumu’nun (PDF), Nuh’un gemisi örneğinden yola çıkarak bir gemide düzenlediği aşure programı büyük ilgi gördü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri