Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe ile tarihî bir maç oynayacağız

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında salı günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, ligde Deportivo'ya 2-1 yenilmelerinin ardından yaptığı açıklamada, ''Tekrardan canlanıp, ayağa kalkmalıyız. Fenerbahçe ile oynayacağımız tarihi bir maç için futbolcuların kazanmaktan başka yapacak hiçbir şeyi yok'' dedi..

Futbolda Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında salı günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, ''Kazanma arzumuzu yönetmeyi biliyoruz. Sahaya soğukkanlı çıkacağız'' dedi. Teknik direktör Jimenez, yaptığı açıklamada, genel olarak sahalarında çok daha güçlü olduklarını ifade ederek, Sevilla'nın oynadığı futbolun sırrını ''Çalışma, akıllı hareket etme ve kaliteli kadro'' olarak açıkladı. İlk maçtaki 3-2'lik sonuçtan sonra turu geçmek için kazanmak zorunda olmalarıyla ilgili olarak da Jimenez, ''Bunun futbolcular üzerinde baskı kurmamasını umarım. Futbolcular, ne için oynadığımızın bilincindeler ve bu tip maçlar için kendi kendilerine motive oluyorlar'' değerlendirmesinde bulundu.

TÜRK FUTBOLU GÜÇLÜ

Jimenez, deplasmanda Deportivo'ya 2-1 yenilmelerinin ardından yapılması gerekeni, ''Tekrardan canlanıp, ayağa kalkmak'' olarak gösterip, ''Tarihi bir maç için futbolcuları tekrardan kazanmaktan başka yapacak hiçbir şey yok'' ifadesini kullandı. İspanyol teknik adam, Şampiyonlar Ligi'ni kazanma kapasitesine sahip şu anda 8 takım bulunduğunu belirterek, ''Takımlar arasındaki farklılıklar çok da büyük değil'' dedi. ''Türk futbolunu, Avrupa'da hangi sınıfa koyarsınız'' ve ''Türkiye'nin Avrupa Kupası'ndaki şansı size göre nedir'' sorularına ise Jimenez, ''Türkiye, Dünya Kupası'nda olduğu gibi uluslararası alanda en iyilerin düzeyinde olduğunu gösterdi." dedi.

Fabiano: Gol yememeliyiz

Sevilla'nın Brezilyalı forveti Luis Fabiano da ''Maçı kazanmanın anahtarı, sabırlı olmak ve sıramızı beklemeyi bilmek olacak. Defansta çok ciddi olmalıyız. Gol atmak kadar gol yememek de önemli'' dedi. Sevilla maçında oynaması şüpheli olan Roberto Carlos için 'Çok büyük bir futbolcu' diyen Luis Fabiano, ''Ama Fenerbahçe sadece o demek değil, eminim ki onun yerini en iyi şekilde dolduracaklardır. İlk maçta sakatlanıp çıktığında kimse farkına varmadı'' değerlendirmesini yaptı.

Sevilla'nın golcü futbolcusu, Fenerbahçe'nin golcüsü Breziyalı Alex'i ''Çok kaliteli, iyi ve üst düzey bir futbolcu'' diyerek övdü. ''Fenerbahçe'nin de seni istediği iddiaları vardı. Luis Fabiano'yu bir gün Türk liginde görebilecek miyiz'' sorusunu ise Brezilyalı futbolcu şöyle cevapladı: ''Şu an için Sevilla'ya konsantre oluyorum. Daha sonra ne olur göreceğiz. Konuşulacak çok şey olsa da hayallerimden biri Sevilla ile sözleşmemi yenilemek."

Roberto Carlos Sevilla'da oynamyor

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçının kadrosunda da yer almayan Roberto Carlos dün kontrolden geçerken, kulüp doktoru Piyer Arzuman, kemiğinde ödem oluşan futbolcunun Sevilla maçında oynamasının zor olduğunu açıkladı. Roberto Carlos'un takıma moral olması açısından Sevilla maçına götürüleceği belirtildi.

03.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe ile tarihî bir maç oynayacağız

  Hidayet ve Mehmet yine coştu

  Trabzon'un Avrupa hedefi hayal oluyor

  Kaleci Serdar hem mutlu, hem üzüntülü


 Son Dakika Haberleri