Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rusya’da sonucu belli seçim

Rusya’da halk, yeni devlet başkanını seçmek üzere dün sandık başına gitti. Seçimde Başbakan Birinci Yardımcısı Aleksandır Medvedev, Komünist Parti lideri Gennadiy Züganov, aşırı milliyetçi Liberal Demokratik Parti lideri Vladimir Jirinovski ve Rusya Demokratik Parti lideri Andrey Bogdanov yarıştı.


Tehdit ve meydan okuma

“Gazze’de sivillerin ölmesinden biz de memnun değiliz” diyen İsrail Savunma Bakanı Barak, “Bundan İsrail’e roket saldırılarında bulunan Hamas ve diğer

Bush’dan Nejad’a: Terörü bırak!

ABD Başkanı George W. Bush, Irak’a tarihi ziyarette bulunan olan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın “Terör ihraç etmeyi durdurmasını” istedi.


  Abbas, İsrail’le görüşmeleri askıya aldı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısı sebebiyle, bu ülkeyle sürdürülen barış görüşmelerini askıya aldı.


  Pakistan’da onlarca ölü

Pakistan’daki intihar saldırısında ölenlerin sayısı 40’a yükseldi. Saldırıyla ilgili bilgi veren Doktor Hamid Afridi, ülkenin kuzeybatısında, Peşaver’in yaklaşık 40 kilometre güneyindeki Dera Adamkel’de düzenlenen saldırıda 40 kişinin öldüğünü söyledi.


  İngiltere’den ABD’ye İran’la pazarlık baskısı

İngiltere Avam Kamarası Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri, İngiliz hükümetinden ABD’yi, İran’la tartışmalı nükleer programı konusunda doğrudan görüşmeler yapması konusunda ikna etmesini istedi.


  Komşu diyalogtan yana

Yunanistan’da yapılan bir kamuoyu araştırması, Yunan halkının büyük bölümünün, Türkiye ile olan sorunların diyalog ve müzakere yoluyla çözümlenmesinden yana olduğunu ortaya koydu.


  Talat geliyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 6 Mart 2008’de Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri