Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Hükümete çağrı: AB sürecine sahip çıkın

Aralarında gazeteci, akademisyen ve sanatçıların bulunduğu bir grup aydın, yayınladıkları deklarasyonda hükümete, “Son üç yıldır ihmal ettiğiniz AB projesine dört elle sarılmamak için artık hiçbir bahaneniz kalmadı. 2008 AB yılı olacaksa, sizden söz değil, somut adımlar bekliyoruz” çağrısında bulundu.


Mecliste yoğun hafta

Meclis, gündemindeki önemli düzenlemeler için yoğun çalışacağı bir haftaya giriyor. TBMM Genel Kurulunun bu haftaki en önemli gündemi, nüfusu 2 binin

Rektörden provokatif açıklamalar

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, bazı öğrencilerin ders ortasında laboratuvarda ve sınıflarda namaz kıldıklarını iddia e


  İstanbul’da bombalı gece

Küçükçekmece ve Fatih’te 3 ayrı patlama meydana geldi. Patlamalara ses bombasının sebep olduğu belirlendi.


  Kocaeli ve İstanbul’da 5 araç yandı

Kocaeli ve İstanbul’da kundaklandığı belirtilen 5 araç kullanılmaz hale geldi.


  Emekli komutanların rantiye bağlantılarını göremedik

Refahyol hükümetinin Adalet Bakanı Şevket Kazan, o dönemde rantiyenin musluklarını kesmek için birtakım ekonomik tedbirler aldıklarını belirtirken, “Biz, emekli olmuş üst düzey komutanların rantiyenin yönetim kurullarına geldiklerini gözden kaçırdık” dedi.


  Genelkurmay, detayları bugün bildirecek

Genelkurmay Başkanlığı, Irak’ın kuzeyindeki hava ve kara operasyonları hakkında bilgi vermek için bugün basın yayın kuruluşlarının Ankara Temsilcilerini Genelkurmay Karargahı’na dâvet etti.


  Derince faciası aynı gün anıldı

Kocaeli İskelesi’nden hareket ettikten sonra, Derince açıklarında kötü hava şartları sebebiyle batan Üsküdar Vapuru’nda vefat eden yaklaşık 500 kişi, törenle anıldı.


  Doğu'da Mart kapıdan baktırıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde en düşük sıcaklık, eksi 15 derece olarak Ardahan’da ölçüldü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Doğu Anadolu Bölgesi’nin alçak basıncın etkisinde olduğunu, bölge genelinde bugün aralıklarla kar yağışı beklendiğini bildirdiler.


  Lodos esti, böyle oldu

Bursa’da, saatteki hızı şehir merkezinde 80, yüksek kesimlerde 100 kilometreyi bulan lodos sebebiyle hayat olumsuz etkilendi.


  Çatı uçuran rüzgâr

Şiddetli rüzgâr Sultanbeyli’de bir evin çatısını uçurdu, bazı yerlerde ise ağaçları kökünden söktü.


  PKK, 2 ayda 713 kilo patlayıcı kullandı

Terör örgütü PKK, patlayıcılara sığınıyor. Teröristler, 2 ayda güvenlik güçleri için kurdukları mayın tuzaklarında 713 kilogram patlayıcı kullandı.


  Suriye’deki mültecilere Türkiye’den yardım eli

Irak ve Filistin’deki işgaller sebebiyle Suriye’ye sığınan 2 milyonu aşkın mülteci zor şartlar altında hayat mücadelesi veriyor. İnsanlık dramının yaşandığı Tenf Kampı’na Türkiye’den gıda ve giysi yardımı ulaştırıldı.


  Balıkçılara buz engeli

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan Beyşehir Gölü’nün kıyı kesimlerinin buz kütleleriyle kaplı olması sebebiyle tekneleri limanda mahsur kalan balıkçılar, yaklaşık 2 aydır avlanamıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri