Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

F.Bahçe tur peşinde

Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında bugün Sevilla'yı eleyip, çeyrek finale kalmak istiyor. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Massimo Busacca yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında bugün deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe, İspanya'da tur atlamak istiyor. Sarılacivertliler, ilk maçta İstanbul'da 32 yendiği rakibi karşısında rövanşta turu getirecek skoru elde edip, tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkmayı hedefliyor. Fenerbahçe'de ilk maçta sakatlanan ve tedavisine İstanbul'da devam edilen Roberto Carlos, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Roberto Carlos'un yanı sıra tedavileri süren ve İspanya'ya götürülmeyen Maldonado ve Deniz de bugün oynayamayacak.

MUHTEMEL KADRO

Fenerbahçe'nin bugünkü maça şu 11 ile çıkması bekleniyor. Volkan Demirel (Serdar), Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Kezman. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsviçreli hakem Massimo Busacca yönetecek.

NASIL TUR ATLAR?

İstanbul'daki ilk maçta rakibini 3-2 yenen Fenerbahçe, bugünkü maçta galip gelmesi veya berabere kalması durumunda tur atlayacak. Sarılacivertliler, ayrıca 3-2'nin üstündeki tek farklı yenilgilerde de turu geçecek. Sevilla, Fenerbahçe karşısında alacağı 1-0, 2-1 veya 2 farklı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. Karşılaşma, 3-2 Sevilla'nın üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek.

TARAFTAR FAZLA UMUTLU DEĞİL

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin yarın deplasmanda Sevilla ile oynayacağı rövanş maçı öncesi nefesler tutuldu. www.spormix.com sitesinin yaptığı anket, Fenerbahçeli taraftarların turdan fazla umutlu olmadığını ortaya koydu. Sitede, "Sizce Fenerbahçe, Sevilla'yı eleyebilir mi?" sorusuna taraftarların yüzde 54'ü "hayır" cevabı verdi. Sarı lacivertli taraftarların yüzde 46'sı ise "evet" diyerek takımlarına güvenlerini ortaya koydu.

04.03.2008


 

F.Bahçe Sevilla'ya çolaylı giriş yaptı

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Sevilla kentine geldi.

Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe kafilesi, Sevilla Havalimanı'na indiğinde, kalabalık bir Türk gazeteci grubu tarafından karşılandı. Havalimanının çıkış yerinin dar olması ve çok sayıda gazetecinin bulunmasından dolayı Hürriyet Gazetesi'nin foto muhabiri Süleyman Arat İspanyol polisiyle tartışıp, üzerinde de pasaport ve herhangi bir kimlik bulunmayınca gözaltına alındı.

TÜRK TARAFTARLAR KARŞILADI

Olayda polisi iterek fotoğraf çekmeye çalışan Türk gazeteci, İspanyol polisinin sert müdahalesiyle hızlı bir biçimde dışarı çıkarıldı. Fenerbahçeli yönetici ve gazetecilerden bazılarının polisle konuşmasına rağmen, İspanyol polisi Türk gazeteciyi karakola götürdü. Bu arada, az sayıda bir grup Fenerbahçe taraftarı, havalimanında takımı karşılayarak, tezahüratlarla konaklayacağı otele giden kafileyi uğurladı. Fenerbahçe kafilesiyle birlikte şarkıcı Kıraç da Sevilla'ya geldi.

TÜRK TARAFTARLAR KARŞILADI

Olayda polisi iterek fotoğraf çekmeye çalışan Türk gazeteci, İspanyol polisinin sert müdahalesiyle hızlı bir biçimde dışarı çıkarıldı. Fenerbahçeli yönetici ve gazetecilerden bazılarının polisle konuşmasına rağmen, İspanyol polisi Türk gazeteciyi karakola götürdü. Bu arada, az sayıda bir grup Fenerbahçe taraftarı, havalimanında takımı karşılayarak, tezahüratlarla konaklayacağı otele giden kafileyi uğurladı. Fenerbahçe kafilesiyle birlikte şarkıcı Kıraç da Sevilla'ya geldi.

Sevilla'da Türk karnavalı

İstanbul'dan düzenlenen turlarla Sevilla'ya akın eden Fenerbahçe taraftarları Sevilla sokaklarını karnaval yerine çevirdi. Giydikleri formalar ve yaptıkları tezahuratlarla İspanyolların ilgi odağı olan Fenerbahçe taraftarları, Sevilla'yı eleyip çeyrek finale çıkacaklarını söylediler. Fenerbahçeliler, yerel halk sanatçılarına Fenerbahçe marşını öğretmeyi de ihmal etmedi.

04.03.2008


 

Beşiktaş'ta çifte sevinç

Turkcell Süper Lig'de G.Saray'ı yenerek 4 yıl sonra liderlik koltuğuna oturan, Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta da aynı puana sahip olduğu Efes Pilsen'i yenerek liderliğini perçinleyen Beşiktaş'ta, çifte liderlik keyfi yaşanıyor. Taraftarlar, Türkiye'de en çok ilgi gören bu iki spor dalında liderliğin keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı yenerek 4 yıl sonra liderlik koltuğuna oturan, averajla lider olduğu Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta da aynı puana sahip olduğu Efes Pilsen'i yenerek liderliğini perçinleyen Beşiktaş'ta, çifte liderlik keyfi yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, dün yapılan maçlar sonunda haftayı hem Turkcell Süper Lig'de hem de Beko Basketbol Ligi'nde lider tamamladı. ''Kara kartallar'', Turkcell Süper Lig'de tam 137 lig haftasında hasret kaldıkları liderliğe ezeli rakipleri Galatasaray'ı 1-0 yenerek ulaşıp, taraftarlarına uzun bir aradan sonra bu sevinci yaşattı. Beko Basketbol Ligi'nde averajla lider durumda bulunan Beşiktaş Cola Turka ise kendisiyle aynı puana sahip olan Efes Pilsen'i 72-64 mağlup ederek, bu kez puan farkıyla liderliğini sağlamlaştırdı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Türkiye'de en çok ilgi gören bu iki spor dalında liderliğin keyfini doyasıya yaşıyorlar.

04.03.2008


 

Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

Galatasaray derbisinde attığı golle takımını 4 yıl sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısındaki 7 maçın 6'sında fileleri havalandırdı.

Galatasaray ile oynanan derbi maçta takımını galibiyete taşıyan golü atan Beşiktaşlı Mert Nobre, siyah-beyazlıların yükselen değeri oldu. Ligin ilk yarısında kendisinden bekleneni veremeyen ve sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçti ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. Galatasaray derbisinde attığı golle takımını 4 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısında oynanan 7 karşılaşmanın 6'sında rakip fileleri havalandırırken, sadece 2-0 kaybettikleri Kayserispor maçında gol atamadı.

2. YARIDA LİGDE 7 GOL ATTI

Ligin ilk yarısında sadece Gençlerbirliği ile İstanbul'da oynanan 8. hafta karşılaşmasında 1 gol atan, diğer maçlarda ise suskun kalan Nobre, ligin ikinci yarısında ise 7 gole imza atıp, ligdeki toplam gol sayısını 8'e yükselterek, gol krallığı için de iddialı duruma geldi. Nobre, bu sezon Avrupa kupalarında gol atamazken, Fortis Türkiye Kupası'nda ise toplam 2 gol kaydetti ve resmi maçlarda takımına 10 gol kazandırmış oldu. Mert Nobre, geçen sezon da ligin ilk yarısında sadece 1 gol atmış, 2. yarıdaki maçlarda ise 7 gole imza atmıştı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda Nobre'nin gol attığı tüm maçları kazandı. Nobre, bu sezon ligde 7, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta gol atarken, Beşiktaş bu karşılaşmaların tümünde galip geldi.

İNÖNÜ'DE DAHA ÇOK ATIYOR

Nobre, bu sezon siyah-beyazlı takım adına kaydettiği gollerin büyük bir bölümünü BJK İnönü Stadı'nda attı. Brezilya asıllı futbolcu, bu sezon resmi maçlardaki 10 golünün 7'sini BJK İnönü Stadı'nda atarken, deplasmanlarda sadece 3 gol atabildi.

04.03.2008


 

Sivas yakın takipte

Turkcell Süper Lig'de ''3 Büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, Bursaspor'u deplasmanda yenerek haftayı kayıpsız geçti.

Haftaya 48 puanla 4. sırada giren Sivasspor, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Balili, Sedat, Yasir gibi önemli oyuncularından yoksun kadrosuna rağmen, Bursaspor'u deplasmanda Abdurrahman Dereli'nin son dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başararak, puanını 51'e yükseltti. Haftaya lider olarak giren Galatasaray'ın Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu, Fenerbahçe'nin ise Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı haftayı Bursaspor karşısında aldığı galibiyetle 3 puanla kapatan Sivasspor, liderliğe yükselen Beşiktaş ile birlikte haftayı en karlı kapatan takım oldu.

LİDERİN 1 PUAN GERİSİNDE

Geçen hafta Çaykur Rizespor beraberliğiyle zirve yarışında yara alan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-0 yenerek moral bulan Bursaspor'u evinde mağlup ederek moral buldu. 52 puanlı lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde zirve yarışına devam eden Sivasspor, ikinci Galatasaray ve üçüncü Fenerbahçe ile aynı puana sahip olmasına rağmen averajla 4. sırada yer alıyor.

04.03.2008


 

Trabzon prestij için oynayacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Önümüzdeki maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırsak Trabzonspor'un prestijini yukarıya taşırız. Oynamayan oyuncular oynatılırsa onları da görme şansı buluruz'' diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına aday olmadığını söyledi. Şener, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı konusunda kendisine baskılar yapıldığını belirterek, ''Ancak aday değilim. Kulübün işi çok. O göreve vakit ayıramam. Kulübe daha çok vakit ayırmam lazım. Haziran ayına kadar yapmamız gereken bir sürü iş var'' dedi. Aldıkları sonuçların ardından Avrupa kupalarına katılma şanslarının azaldığını ve bundan sonra prestijin çok önemli olduğunu ifade eden Şener, ''Önümüzdeki maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırsak Trabzonspor'un prestijini yukarıya taşırız. Oynamayan oyuncular oynatılırsa onları da görme şansı buluruz'' diye konuştu.

Hüseyin müjdesi

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor'da takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in bu sezon sonunda sözleşmesinin bitmediğini söyledi. Hüseyin ile bir yıllık opsiyonlarının bulunduğunu kaydeden Şener, ''Bu opsiyon da imzalanmış. Dolayısıyla Hüseyin'in 2009 yılına kadar uzatması var. İç transferde sıkıntımız yok'' şeklinde konuştu.

04.03.2008


 

G.Saray'da moral yok

Galatasaray, hafta sonu sahasında Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Derbide Beşiktaş'a 1-0 yenilerek zirve yarışında çok önemli iki puan ve liderliği kaybeden Sarıkırmızılılar, ara vermeden Kayserispor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmada Beşiktaş maçında forma giyen oyuncular, maç ertesi programlarını, rejenerasyon çalışmalarının ardından maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının sağlık merkezinde tedavileriyle tamamladı.

04.03.2008


 

Hakkınızı helâl edin

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın taraftara veda etti. Canaydın, "Size başkanınız olarak veda ederken, iyi bir G.Saraylı olarak aranıza dönmenen mutluluğuyla merhaba diyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, seçimli olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, sarı-kırmızılı taraftarlara da veda etti. Özhan Canaydın, Galatasaray Dergisi'nin Mart ayı sayısındaki yazısında, başlamanın da bitirmenin de işin doğası olduğunu vurgulayarak, 6 yıllık görev dönemini en iyi şekilde tarihin değerlendireceğini kaydetti. Sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik yazısında, görev süresi boyunca onlardan aldığı destekle sadece Galatasaray'ın menfaati için çalıştığını anlatan Canaydın, şu ifadelere yer verdi:

''Kulübümüzün her alanda yücelmesi ve yükselmesi adına ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Korkmadık, yılmadık. Kimi zaman ayağımız tökezlese de düşmedik. Durmadık, duraksamadık. Bundan sonrası için de iyi bir Galatasaraylı olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. Hep vurguladığım üzere sağlığım Tanrı'ya şükürler olsun çok iyi. Vicdanen de müsterihim. Görevini yerine getirmiş insanların huzuru ve güveni içinde bugüne değin gururla taşıdığım bayrağı, yeni dönemde görevi üstlenecek olan arkadaşlarıma devrediyorum. Size başkanınız olarak veda ederken, iyi bir Galatasaraylı olarak aranıza dönmenin mutluluğuyla 'Merhaba' diyorum. Hakkınızı helal edin.''

Bir görevi üstlenmenin bilgi, özgüven, kararlılık ve cesaret istediğini anlatan başkan Canaydın, gerçeklerle yüzleşmenin ve zorlu sorunlara çözüm yollarını aramanın, hep bu özelliklerin varlığıyla mümkün olabileceğini ifade etti.

04.03.2008


 

Kayseri fırsat tepti

Süper Lig'in ikinci yarısındaki ''7'de 7 galibiyet'' hedefine ulaşamayan Kayserispor, buna karşın iç saha maçlarındaki namağlup unvanını korudu.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Denizlispor karşısında Aydın'ın 57. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmelerine rağmen, 69. dakikada yine Aydın'ın kendi kalesine attığı golle galibiyeti koruyamadıklarını belirterek, ''İkinci yarıda yaptığımız 6 maçı da kazanıp sıralamadaki yerimizi koruduk. 7. maçımızı da kazanıp ''7'de 7'' yapmayı çok istiyorduk ama olmadı.

04.03.2008


 

Hikmet Karaman görevden alındı

Turkcell Süper Lig'de zor günler geçiren Ankaraspor'da, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı.

Kulüp binasında bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, son 3 haftadaki Beşiktaş, Kayserispor ve Gaziantepspor maçlarından alınan bir puan nedeniyle Karaman ile yolların ayrıldığı kaydedildi. Ankaraspor'da teknik direktör arayışları sürerken, yeni ismin 12 gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

04.03.2008


 

Antrenör yan hakemi dövdü

Sivas'ta amatör kümede oynanan bir maçın yardımcı hakemi, aleyhine ofsayt bayrağı kaldırdığı takımın antrenörü ve yedek oyuncuları tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Sivas Amatör Küme (A) Gençler Ligi'nde, Paşa Çayırı Spor Tesislerinde Yüceyurtspor-Abdülvahabigazispor arasında oynanan maçta, yardımcı hakem Serdar Kırankaya, Yüceyurtspor'un antrenörü İsmet B. (48) ve yedek oyuncuları A.M.K, S.K. ve F.K'nın da karıştığı kavgada darp edildi.

04.03.2008


 

Kalli hata yaptı

Galatasaray ilklerin takımı. Yine bir ilke imza attı ve neredeyse 4 yıldır liderlik koltuğuna hasret Beşiktaş'a lider olma imkânını tanıyan takım oldu. Beşiktaş maçı hakederek kazandı. Buna kimsenin sözü yok. Maçı G.Saray'dan daha fazla istediler ve aldılar. Şimdi enteresan bir 10 hafta bizi bekliyor. Dört takımın puanları baş başa. Az hata yapan takım şampiyonluğu kazanacak.

Beşiktaş takımını Ertuğrul Sağlam bu maça çok iyi hazırlamış. Özelliklle orta sahayı çok iyi daraltarak G.Saray'ın pas trafiğini kapattı. Geçmişte pas dağıtımında tecrübesi olmayan Ümit Karan tevzi memurluğuna soyunup topları ezince, Beşiktaş orta saha üstünlüğünü ele geçirdi. G.Saray her iki devrenin başlarında saman alevi gibi birer 10 dakika sahada vardı. Ondan sonra etkisini kaybetti.

Maça başlarken her iki takımı temkinli oynamaya dikkat ederken gördük. Bu da G.Saray'ın liderliği kaybetmemek, Beşiktaş'ın yarıştan kopmamak düşüncesinden kaynaklanıyordu. Oyunun sonucunu belirleyen ise, oyunun gidişatı sürecinde futbolcuların isteğinin ön plana çıkması oldu.

Karl Hainz Feldkamp maç içerisindeki müdahalelerle oyunu tersine çevirecek hamleleri bugüne kadar yapamadı. Kenarda Nonda gibi bir oyuncuyu son 20 dakikaya kadar bekletmek hata. Orta sahada oynatmak ise ayrı bir hata. İkinci 45 dakikada Kalli oyuna Nonda ile başlamalı ve onu forvette oynatmalıydı.

Zaten mevkisinde etkili bir oyuncuyu başka bir mevkide kullanmak son derece anlamsız. Orta sahada aksaklık varsa oraya o mevkide oynayan oyuncuyu sokmak, Nonda'nın oynamasından daha faydalı olacaktır. Ümit ve Hakan iyi oynuyorlar diye böyle bir düşünce içine girmiş olabilir. Ama futbolun doğrusu bence bu değil. Bu tip değişiklik tercihi kaş yapayım derken göz çıkarmaktan öteye gitmiyor.

Said OKUR

04.03.2008


 

Kartal zirveye kondu

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş, 4 yıl aradan sonra liderliğe yükseldi. BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada siyah-beyazlılar, Galatasaray karşısında maçın genelinde iyi bir futbol sergilemese de Nobre'nin kafa golüyle istediği galibiyete ulaştı. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 52 yükselterek, 138 hafta sonra ligde liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ise 51 puanda kalarak, averajla 2. sıraya indi.

Başşehir deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşan Fenerbahçe, kötü bir görünüm çizdiği karşılaşmada sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak, 51 puan ve averajla 3. sırada kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan Sivasspor ise son dakikalarda bulduğu golle 3 puana ulaştı. Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla puanını 51'e yükselterek, lider Beşiktaş'ın 1 puan ardından averajla 4. sıraya yerleşti. Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor'da ise iniş-çıkışlı grafik sürüyor. Bordo-mavililer, rakibi karşısında 1-0 mağlup olurken, kırmızı kart gören Gökdeniz'i de kaybetti. 24. haftada sadece 9 gol atılırken, 6 maç beraberlikle sonuçlanırken, 2 karşılaşmayı ev sahibi, 1 mücadeleyi de deplasman takımı kazandı.

TOPLU SONUÇLAR

V. Manisaspor-İstanbul B.Şehir Bld. : 1-1

Beşiktaş-Galatasaray : 1-0

Çaykur Rizespor-G.Birliği OFTAŞ Spor : 0-0

Konyaspor-Trabzonspor : 1-0

Kasımpaşa-Gençlerbirliği : 0-0

Kayserispor-Denizlispor : 1-1

Bursaspor-Sivasspor : 0-1

Ankaragücü-Fenerbahçe : 0-0

Ankaraspor-Gaziantepspor : 1-1

25. HAFTANIN MAÇLARI

7 Mart Cuma: Gençlerbirliği - Beşiktaş. 8 Mart Cumartesi: Denizlispor - Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediye - Konyaspor, Galatasaray - Kayserispor. 9 Mart Pazar: Sivasspor - Ankaragücü, Gaziantepspor - Çaykur Rize, Gençlerbirliği OFTAŞ - Bursaspor, Trabzonspor - Kasımpaşa, Fenerbahçe - Vestel Manisa.

Seyhan Şentürk

04.03.2008


 

İpler Beşiktaş'ta

Pazar günü Beşiktaşlılar için oldukça neşeli geçti. Önce Akatlar da Beşiktaş Cola Turka Arena da Efes Pilsen zaferi ile perçinlenen Beko Basketbol ligi liderliği, ardından İnönü'de Galatasaray zaferiyle kazanılan Türkcell Süper Lig liderliği.

Defans hatalarıyla dikkat çeken ve tüm maçlarda gol yiyen Beşiktaş için bu maçta Cisse’nin olmaması ayrı bir handikaptı. Maç öncesi Beşiktaş taraftarının muhteşem gösterisi akıllara Marsilya ve Liverpool maçlarını getirdi. Galatasaray karşısında takım savunmasını iyi yapan, iyi mücadele eden, çok koşan Beşiktaş’lı futbolcular haklı bir galibiyet alırken, Ertuğrul Sağlam da teknik direktör olarak ilk defa liderlik sevincini yaşadı.

Maçta bütün futbolcular görevlerini yaparken, bilhassa Nobre ve Holosko çalışkanlıklarıyla galibiyette baş rol oynadılar.İnönü’ye lider gelen Galatasaray, Hakan’ın kafa şutu dışında gol pozisyonu bulamazken, Beşiktaş maçın kahramanı Nobre ile farkı kaçıran taraf oldu.

Hakem Bünyamin Gezer iyi maç yönetti. Her iki taraf içinde penaltı kararı vermemesi doğruydu, sonuca tesir edecek bir hatası olmadı. Galatasaray-Fenerbahçe kupa maçına oranla daha sakin ve gerilimden uzak derbinin galibi olan takımı ve taraftarını kutlamak gerekir.

Ertuğrul Sağlam’ın maç sonunda dediği gibi “Bundan sonra ipler Beşiktaş’ın elinde.” Liderliğe yükselmek zor oldu, ama orada kalmak daha da zor olacak. Kalan 10 haftanın her maçına bir final niteliğinde hazırlanılmalı. Unutulmamalı ki, bugünkü liderlik rakiplerinin son iki haftada kaybettiği puanlarla geldi.

Nidai Paksoy

04.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri