Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail saldırısına karşı Fetih-Hamas dayanışması

İsrail askerleri, Gazze’de 48 saat aralıksız süren kara operasyonunun ardından çekilirken, Batı Şeria’daki Filistinliler, Gazze’de 100’ün üzerinde Filistinlinin öldüğü operasyonu protestolarını sürdürdü.


Katliama büyük tepki

İsrail askerleri, Gazze’de 48 saat aralıksız süren kara operasyonunun ardından çekilirken, Batı Şeria’daki Filistinliler, 100’ün üzerinde Filistinlini

Medvedev Başkan, Putin Başbakan

Rusya’da önceki gün yapılan devlet başkanı seçiminde, Putin’in desteklediği Başbakan Birinci Yardımcısı Dimitriy Medvedev açık farkla seçimi kazandı.


  Kur’ân karşıtı filme yasak

Hollanda’da Telegraaf gazetesi, Hollandalı vekil Geert Wilders’in Kur’ân-ı Kerim karşıtı filminin yayınlanmasını yasaklamak için çalışma yapıldığını yazdı.


  Çad’da kayıpları soruşturma komisyonu kuruldu

Çad’da isyancıların başşehir N’Camena’ya saldırısını ve saldırı sırasında kaybolan muhaliflerin akıbetini soruşturmak üzere uluslararası bir komisyon kuruldu.


  Suriye’de, İsrail’e Gazze protestosu

Suriye’nin başşehri Şam’da binlerce kişi, İsrail’i protesto etti. Kentin merkezinde, hükümetin desteğinde düzenlenen gösteriye katılanlar, “İsrail’in Gazze’de işlediği suçları” kınadı.


  Kıbrıs’ta görüşmeler başlıyor

BM’nin Kıbrıs özel temsilcisi Michael Möller, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas’ın bu ayın ikinci yarısında bir araya gelmelerinin beklendiğini söyledi.


  Rusya, Kosova İcra Kurulu’nu protesto etti

Rusya, Kosova Uluslararası İcra Grubu (ISG) kurulmasını protesto ederek, bunun BM kararlarının ihlâli olduğunu ve ‘’beklenmedik’’ sonuçlara yol açabileceğini savundu.


  Cidde’ye İslâm merkezi

İslâm Konferansı Teşkilâtı (İKT) yeni ve modern binasına kavuşma yolunda ilk adımını attı. Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde yapılan törenle binanın inşaatı resmen başlatıldı. Yeşil alanları, havuzları, konferans salonları ve minareden esinlenerek yapılmış devasa gökdeleniyle yeni İKT kompleksi bir bütünlük arz ediyor.


  Cimri koca 124 bin gül alacak

İran’da bir kadın “çok cimri” olduğu için kocasına dâvâ açtı, kocaya 124 bin kırmızı gül alma cezası verildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri